Fashion

Bijzondere sieraden van Juwelo

By  | 

Bijzondere sieraden van Juwelo

Zoals jullie wel weten ben ik een beetje sieraden obsessed. Ik doe niet aan slechts een ring of een ketting. Nee het liefst heb ik overal iets wat mooi glimt! Ook dit najaar zijn de statement sieraden niet weg te denken als je er goed uit wilt zien. Grote ringen zijn nog steeds mega hip. Vooral kleuren doen het nu goed.
Bijzondere sieraden van Juwelo

In mijn zoektocht naar waar ik mijn volgende sieraden wil gaan inslaan, kwam ik Juwelo tegen. Wat ik altijd belangrijk vind aan een bedrijf is dat er kwalitatief goede producten worden aangeboden en het liefst niet te duur. Juwelo biedt bijvoorbeeld robijnen, smaragden, saffieren, en zo een 550 andere soorten edelstenen aan tegen aardige prijsjes! Zo heb je al een ring met een echte robijn edelsteen vanaf €39, terwijl het elders echt vaak veel duurder is. Ook doen ze niet aan imitatie stenen. Ze verkopen alleen maar echte edelstenen.

Wat ook vooral belangrijk is, en waar veel mensen helaas niet bij stil staan, is dat de edelstenen op een eerlijke manier zijn verkregen. Vaak komen edelstenen van onbetrouwbare bronnen, of zijn het zogenaamde ‘blood diamonds’. Blood diamonds zijn diamanten (of edelstenen) die afkomstig zijn uit gebieden waar het geld gebruikt wordt om rebellengroeperingen te financieren, vaak komen hier gruwelijke scenario’s bij kijken. Dit is gelukkig niet het geval met Juwelo, en dus is een goede herkomst en kwaliteit gegarandeerd! Always shop responsibly!

Kies je bijvoorbeeld voor een mooie grote ring met kleur. Zorg dan dat je nagels matchen. Op youtube staan er heel veel tutorials over hoe je dit zelf kunt doen.

 

mooie nagels

Bij mooie sieraden hoort natuurlijk ook mooi verzorgd haar.

nerd bril losse krullen

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een black and white mood kun je lekker je haren los gooien of juist een strakke knot maken. Wil je zien hoe ik mijn haar en make-up doe? Check mijn youtube kanaal.

 

zwart witte ring

ogen Je ogen mogen best opvallen. Zet een goede strakke lijn met een eyeliner op je ooglid en gebruik lekker veel mascara.

Bij zulke opvallende ogen kun je ook kiezen voor een mooie ketting icm met een statement ring.

Zo’n parelsnoer is weer helemaal hot op een mooie blouse of strakke top.

 

suesswasserzuchtperle-halskette-2673jc (1)

 

armbanden

 

Je kunt kiezen voor 1 grote armband, maar een aantal dunne armbandjes over elkaar kunnen ook fabulous staan.
Juwelo is vrij nieuw in Nederland, maar ze zijn wel al jaren actief op de italiaanse, britse en duitse markt. Zo hebben ze daar eigen tv-zenders en sieraden veilingen. Ik zou zeggen kijk even rond op de site van JUWELO en laat je inspireren door hun musthave jewelry! Ik ben fan!!

 

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.