Roddelfabriek

Kardashian billen

By  | 

Kardashian billen

Zoals jullie allemaal wel gezien en gelezen hebben is de “billengossip” rondom de Kardashians nu bijna wel dagelijks het gesprek van de dag op social media zoals instagram en twitter. Maar ook  televisie shows als ‘Shownieuws’ en diverse bladen uiten zich hier vaak over.
Met natuurlijk de hamvraag: Zijn die billen van die zusjes nou echt ? Of is er toch een beetje (veel) aan gesleuteld?

scan kim kardashian

Röntgenfoto

Hoewel Kim Kardashian West vaker aangeeft zich niks aan te trekken van alle media hype rondom haar billen, besloot ze toch om een röntgenfoto te laten maken van haar bips om alle “fabels” de wereld uit te helpen. Dit bezoekje aan de dokter is te zien in een van de afleveringen van Keeping up with the Kardashians van een tijdje terug.

Hoewel deze foto voor vele toch wel voldoende zou moeten zijn als bewijs, ben ik zelf toch nog een beetje sceptich! Ik ken een aantal skinny dames met grote billen in verhouding tot hun lichaam. Maar niet zo enorm groot dat je er een dienblad op kunt zetten!

kylie billenbroekje

Kylie Jenners Billen Broekje
En dan nu dus Kylie…Ook het jongste zusje van de Kardashians; miss Kylie Jenner gelooft er heilig in dat een beetje hulp rondom haar lichaam geen kwaad kan.
Na de hele Kylie Jenner lip trend/tragedie sleutelt ze ook aan haar borsten en heeft ze bepaalde “trucjes” zoals zij het zelf noemt, om haar billen groter te maken. Eerder gaf zij aan een crème te gebruiken om de groei van haar borsten en billen te stimuleren. Op een foto die zij plaatste op instagram is te zien dat ze een broekje draagt met toch wel een hele gekke vorm erin..Deze noemt Ky zelf alleen maar “corrigerend’. Hoewel zij niet toegeeft dat het een broekje  met vulling erin is, is dat toch op deze foto wel overduidelijk te zien.
KLIK HIER VOOR EEN BILLENBROEKJE

Meer lezen over Kylie? LEES HIER

Kylie before bil vergroting

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.