Kinderen

Kerst 2019

By  | 

Kerst2019

Kerst 2019 is er bijna! Ik kan het gewoon niet geloven. Het is gewoon alweer almost kerst. En dat betekent dus ook dat het jaar alweer bijna om is gegaan. Ik snap er niks van. Het voelt helemaal niet alsof het jaar alweer om is. Het klinkt echt heel cliché maar naarmate je ouder wordt lijkt tijd echt sneller te gaan. Als kind vond ik altijd dat alles zo langzaam ging en verveelde ik me ook vaak. Nu heb ik het idee dat alles snel gaat en voor je het weet is het dus alweer 2020.

Gezellig

Ik vind kerst hartstikke gezellig. We vieren het niet als een religieuze traditie. We vieren kerst gewoon gezellig met een door de kids opgemaakte kerstboom. We hebben een duurzame kerstboom. Oftewel eentje die je na de kerst weer inklapt en opbergt voor volgend jaar. Ook de ballen gebruiken we weer van het jaar ervoor. Natuurlijk zou ik liever ook nieuwe ballen willen. Maar ik wil niet meer mee doen aan die rage waarin alles nieuw moet. We kunnen best de kerstballen van vorig jaar gebruiken voor deze kerst 2019. Net zoals de piek en slingers.

Kerstpakket

Ja dat besteed ik dit jaar lekker uit. Ik vind het super leuk om onze zakelijke relaties dit jaar wat op te sturen. Noah en Nimra zijn inmiddels beide leuk aan het werk als kindermodel. Naast mijn eigen werk als presentatrice/actrice en model ben ik ook vaak aan de telefoon met de modellenbureau’s. Er moet natuurlijk het een en andere afgestemd worden als Noah een klus heeft en zo bouw je dus een duurzame relatie op. En hoe leuk is het dan om een Kerstpakket tot €20,00 te sturen? Je kan selecteren op thema. Wij doen het Asian Pakket en trakteren dus iedereen op een lekkere Aziatische Maaltijd als dank je voor de leuke samenwerkingen.

Kersttrui en knutselen

Wij hebben allemaal een leuke rode kersttrui. Mijn kersttrui is met rendieren. Nimra heeft een trui met een pinguin erop en Noah heeft er eentje met bomen. Manlief doet niet mee aan de kersttrui hype dus no mention on that. Wat wij leuk vinden om te doen is de haard aan te steken en marshmellows te verwarmen. Daarnaast is Nimra dol op knutselen en kleurt ze de een na de andere papieren kerstbal.

Kerstdagen

Wat we doen op eerste en tweede kerstdag? Nou dan gaan we altijd bij familie eten. Op eerste Kerstdag eten we bij mijn familie en op de 2e bij zijn familie. Dan hebben we nog een 3e kerstdag en dan gaan we zonder kids met alle vrienden eten.

Goede doelen

Men weet dit niet van mij omdat ik er niet vaak over schrijf of dit uit op social media. Maar ik ben wel een echt goede doelen mens. En ik steun een heleboel bekende en onbekende doelen. Ik wil deze blog dan ook afsluiten met de vraag of jullie ook willen denken aan je medemens. Heb je zelf geen geld om te doneren? Doneer dan tijd en aandacht en word buddy van een eenzaam/ ouder persoon. Google een op nationaal ouderenfonds of oranjefonds. Fijne kerst 2019 allemaal!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.