Roddelfabriek

Kim Kardashian Game

By  | 

We weten allemaal dat ze een idool is voor vele mensen op de wereld, maar wie had gedacht dat de Kim Kardashian Game zo verslavend kon zijn? of nog beter gezegd, dat IK zo verslaafd aan haar kon worden. Kim kennen we natuurlijk van haar sextape, de reallityserie ‘Keeping up with the Kardashians’ en haar kledinglijn. Nu komt ze ook met het spel ‘Kim Kardashian: Hollywood’. Sinds dit epische spel op 25 juni 2014 werd gereleaset, heeft het haar maar liefs 85 miljoen dollar rijker gemaakt!

kim kardashian jurk rood

Shop hier de Fabulous Kim kardashian jurken

Downloaden of niet?
Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik van het spel moest verwachten. Zelf zat ik met een dilemma, ‘zal ik het gratis downloaden of niet?’ spookte de vraag door mijn hoofd. In mijn omgeving werd het al snel een ding. Dus ik besloot het toch maar te downloaden.

Waar gaat de Kim Kardashian Game over?
Het spel gaat over hoe jouw bestfriend Kim je beroemd kan maken in Hollywood. Ze biedt je allerlei leuke dates, professionele fotoshoots, prachtige huizen, fashionable outfits en het hebben van je eigen winkel. Maar uiteindelijk gaat het allemaal om het krijgen van een steeds hogere status in Hollywood en doe je er alles aan om de A-list te bereiken. Voor je het weet ben je een hotitem in Hollywood. Even als vriendinnen onder elkaar, Kim, ging het dan ook zo gemakkelijk bij jou?

Kim Kardashian look

Shop hier de black look!

Kim-Kardashian-Game-App-Fashion-Style3

Kim’s outfit vs Kim’s outfit

Kim-Kardashian-Game-App-Fashion-Style4

 

GetAttachment (1)

Fotoshoot, fotoshoot en nog eens fotoshoots!


Dames 728x90

GetAttachment

Meer volgers, op naar de A-list

 

GetAttachment (3)

Soort van romantisch gedicht van mijn date over mijn outfit.

 

0753e91cb57ad43b3864c019a061bac2

Welcome to my CRIB!

 

3766576bff97364b982557175e6bda60

Na mijn eindeloze verslaving behoor ook ik tot de A-list!!!

Download i-Tunes: 

Download android:

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.