Videos

Kim Kardashian krullen

By  | 

Zoals velen van jullie wel weten is dit mijn all time favourite kapsel. Van boven steil en van onder krul. Ik kan dit kapsel in 15 minuten maken en het blijft bij mij echt de hele dag zitten. De volgende dag zit het zelfs nog steeds goed.

mounira spangas

Video Kim Kardashian krullen

Stap 1: Spray de Andrélon Perfect curl op je ietwat vochtige haar.
Stap 2: Pak een pluk van gelijke lengte en redelijke dikte en draai deze met de Braun SatinStyler naar buiten tot ongeveer op de helft van de lengte van je haar.
Stap 3: Doe dit per pluk tot je hele haar van de onderkant gekruld is. Zorg ervoor dat elke pluk een beetje vochtig is voor het beste resultaat.
Stap 4: Mijn ultimate beauty secret: Powder’ful poeder van Schwarzkopf Got2b ;). Gebruik de poeder voor meer volume. Doe een goede hoeveelheid poeder in je hand. Wrijf het goed in op de hoofdhuid op de onderste laag van je haar. Dit zorgt ervoor dat je haar van boven niet plat zit. Hoe meer poeder je gebruikt, hoe meer volume, dus dames leef je uit!
Stap 5: De finishing touch. Je haar is nu klaar en gestyled, maar je wil natuurlijk wel dat het ook zo blijft zitten. Gebruik hiervoor de KeraMousse styling haarlak van Kis. Spray het over je kapsel zodat aan het eind van de avond je haar nog net zo geweldig zit als aan het begin!

*Tip: Als je niet van nature steil haar hebt kun je het voor je begint met krullen, even vanaf de bovenkant stijl föhnen of stijlen met de tang.
*Tip 2: Voor de afwisseling kan je er ook voor kiezen om de plukken om en om naar binnen en naar buiten te krullen. Dit geeft het kapsel net een andere twist!

Veel plezier en succes dames met het creëren van deze super coole look!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.