Roddelfabriek

Kim Kardashian look a like

By  | 

Kim Kardashian look a like
Zit ik lekker even achter mijn laptop een blogje af te maken krijg ik een appje van mijn vriendin over een Kim Kardashian look a like. Ik lees iets als Kim Kardashian, Fashion Blogger en tweelingzus. Huh? Natuurlijk ben ik meteen nieuwsgierig en ga ik even googelen. Altijd leuk om dit soort dingetjes met jullie te delen.

Wie? Kamila Osman de Kim Kardashian look a like
Wat: Fashion Blogger ( nou?? niet echt eerder een na-aper die net een blog is gestart)
Hoe dan? Deze dame heeft een eigen website. Op de site staat nog niets. Behalve dan deze foto’s.

Kim Kardashian look a like

kamilla osman

Kamilla Osman heeft ook Instagram. Hier kun je dit soort foto’s vinden:

kamilla osman kim kardashian Kim Kardashian look a like Kim Kardashian look a like

En dan heb je nog deze pics. Hier lijkt Kamilla op Kourtney en Caitlyn? Ja bizar…

kourtney look a like

Nog een KIM KARDASHIAN LOOK A LIKE

Trouwens wist je dat Angel Brinks ook verdacht veel op een dunnere/jongere versie van Kim lijkt? Angel Brinks is een gecheiden moeder van 2 kinderen. Ze heeft een eigen kledinglijn en is te zien in de serie Basket Ball Wives LA. Daar ken ik haar van want ik kijk die serie altijd online.

angel brinks

angel brinks

Einde Gossip! Fijne dag/avond you all!

***Bron NSMBL

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.