Lifestyle

Kind in Commercial

By  | 

Kind in Commercial

Joehoe mijn zoontje Noah (4 jaar) zit in een commercial. Het blijft toch iets aparts als je je kleintje op tv voorbij ziet komen voor het eerst. Noah heeft deze rol (zonder mijn hulp) zelf gescoord.
Een eerste dag op de set was het voor hem. Ik heb zelf als kind nooit geacteerd helaas. In die tijd was het niet eens mogelijk omdat ik in Tunesie woonde. Daarna toen we naar Nederland verhuisden was ik alleen bezig met het dromen van acteren, maar ik nam zelf geen enkele actie. Dit is natuurlijk niet de manier om acteur of actrice te worden.
mathijs maaltijdbox

Overdoen en nog eens overdoen
Noah is in prinicpe niet gewend aan steeds hetzelfde over en over en over te doen. Gelukkig luisterde hij heel goed naar regisseur en de productie-mensen. Ik als moeder was er alleen de eerste scene bij. Daarna zat ik in de wachtruimte en kon ik meekijken vanaf een groot scherm. Ik was wel trots op hem hoor, 4 jaar en dan al op TV in een grote commercial. Ik ben heel benieuwd of hij hier later mee door zal gaan

Kind in Commercial

 

Hierbij de reclame je kunt hem tegen komen op de commerciële zenders. Hij had auditie gedaan bij groencasting. Hoe de auditie ging en wat hij precies  moest doen heb ik ook allemaal genoteerd. Ik heb een blog gewijd aan groencasting.
Kind in Commercial

 

Gerelateerde Blog:
Hoe word ik acteur Actrice

Casting-Calls-1

 

kindermodellen, moeders en bureaus
kindermodel

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.