Fashion

Kledingkamer

By  | 

Kledingkamer
In deze blog laat ik jullie zien hoe ik mijn kledingkamer heb gepimpt, door vooral veel weg te halen en wat mooie kleine accenten toe te voegen.

Kledingkamer

Challenge

Maar goed hier begint dus de eerste challenge voor me namelijk zorgen dat mijn kledingkamer weer straalt en ook stralend blijft.. want je moet het natuurlijk wel bijhouden en ik het al zo druk!

Stappenplan

Stap 1: Ik gooi  de helft van de kleding die ik niet meer mooi vind in grote zakken en die breng ik naar de kledingbak. Oke dat deed pijn, maar het staat gewoon mooier om niet te veel rommel in je kasten te hebben plus na mijn zwangerschap wil ik toch weer nieuwe kleding, dus zo maak ik meteen wat meer ruimte.

Stap 2: Ik doe hetzelfde als stap 1 met mijn schoenen, ik laat alles wat nog mooi of nieuw is staan en de rest gaat ook in Max de Zak.

Stap 3: Het mooi maken is eigenlijk best simpel. Zet een leuk foto lijstje tussen je spullen. Zet wat bloemen neer, maak het gezellig met een spiegeltje en wat bloemen. Stal je make-up uit, sorteer je nagellakjes et VOILA!

Foto’s Kledingkamer

schoenenkast

la strada shoes***De meeste van mijn shoes zijn van Lastrada

kleding kledingkast

Kast

Om de kast een leuke ‘feel’ te geven heb ik de kleurtjes een beetje bij elkaar gehangen. Ook heb ik alles gesorteerd: Jasjes bij elkaar, tuniekjes samen, Urban bij elkaar en zo kan je zelf er een leuke draai aan geven.

Merkjes die ik in mijn kasten heb hangen zijn van o.a: Amsterdam Hustle, Lastrada shoes, , L’Oréal, Criminal Damage,  Jaded, Lofty Manner, Sunaj, Deshabulle, The Ragged Priest, Boy London, H&M, ZARA, QUAY, Mango, fossil, Rocco, Spijkers en Spijkers, YAYA, Sascha shoes, Zilch, Dr Hauschka.

walkin closet

ikea kast

Ondergoed, Tassen, bikini’s

Pax Kast

Ik heb Ikea PAX Kasten. Zoals je kunt zien maak ik gebruik van opbergdoosjes om ondergoed in te scheiden. Ik ben op dit moment into bamboo ondergoed je weet wel hypo-allergeen, anti-transpirant, zijdezacht en mega flexibel:). Veel bamboo basics dus. Dit is geheel afbreekbaar en daarom beter voor het milieu.Verder heb ik gekozen voor planken die ook horizontaal en verticaal zijn, zodat ik kleine scheidingswandjes heb en alles overzichtelijker is. Wil je zelf meer tips in hoe je je rommel kunt opruimen? Check dan IKEA.

ikea opbergsysteem

cachicci style
Bakjes

Je kunt leuke bakjes in je kast zetten met bijvoorbeeld zonnebrillen. Deze brillen zijn van Quay. Leg niet al je bikini’s in een mandje maar stal ze gezellig uit.make-up tafel

Nou goed ik heb mijn best gedaan! Ben heel benieuwd wat jullie van mijn ast vinden en of jullie nog tips hebben XXX en tot de volgende blog 🙂

Met heel veel dank aan Cachicci PR en Maison PR met wie ik al jaren heel fijn samen werk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.