Fashion

kortingscode H&M 2018

By  | 

Leuk Fashion nieuws! Wij hebben  de kortingscode H&M 2018 voor je. Als je nu iets bestelt bij de H&M dan krijg je Free standard delivery geldig op alle bestellingen vanaf € 50 tot en met 20-01-2018. De korting wordt verrekend in je shoppingbag.

Kortingscode: 4063

Vul deze kortingscode in bij je bestelling via hm.com

Geldig tot 22-10-2018

Doet de code het niet of is de datum verstreken? Check dan deze blog:

ALTIJD KORTING BIJ H&M

 

Wat kun je kopen bij H&M?

H&M korting 2016

H&M kent iedereen toch wel? Een leuke winkel waar ze nieuwste fashion voor een redelijk tarief hebben. Ik koop heel veel basics bij de H&M voor mij en mijn kinderen. Ook is het handig voor mijn fashionblog om de mode op de voet te volgen en dat doe ik ook gemakkelijk met de H&M App. Zo krijg ik vaak korting mailtjes of zie ik een kortingscode staan en die deel ik dan weer met jullie.

hm korting 2016 vest

Als je gewoon een aantal goede basics in je kast hebt dan kun je die weer leuk combineren. Wat moet je altijd in je kast hebben?

Een zwarte legging of spijkerbroek

Een paar stoere sneakers en pumps

Een zwart of wit jurkje

Een panty alle kleuren mogen maar geen huidskleur!

Een leren jasje

Een blouse

Een tanktop

Goed natuurlijk heb je nog veel meer nodig, maar met deze items kun je er echt wel leuk uitzien. Combineer een zwarte legging met een shirt, sneakers en leren jasje en je bent klaar. Het staat bij ieder figuur en zwart kleed mooi af. Of je nou dik of dun bent zwart kan altijd. Ik hou van zwart, maar ik combineer er wel altijd een kleur doorheen. Bijvoorbeeld dit rokje: Is toch echt lichtblauw:

tutu mounira

Voor meer tips hou je gewoon mijn Fashionblog goed in de gaten.

Liefs Moun

 

H en M gratis verzenden

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.