Lifestyle

Kurio Tab Ultra review Nederlands

By  | 

Kurio Tab Ultra review Nederlands

Kurio Tab Ultra review Nederlands. Yes hij is binnen de nieuwste Kurio tab voor Nimra. We merkten dat Nimra, die 5 jaar is, helemaal toe was aan haar eigen iPad. Ze zat vaak op mijn tablet of telefoon, maar ik vond dat niet zo fijn. Enerzijds omdat ik zelf op mijn tablet wilde. Anderzijds omdat ik totaal geen controle had op wat ze allemaal te zien kreeg op YouTube of welke reclames er tijdens de spelletjes werden afgespeeld. Daarnaast hield ik ook niet precies haar schermtijd zelf bij, waardoor ze er vaak langer op zat te spelen dan dat goed voor haar was.

Kurio Tab Ultra review Nederlands
Kurio Tab Ultra review Nederlands

Het uitpakken van de doos

Het uitpakken van de doos was natuurlijk al een feestje. Nimra was zo blij dat er in het pakketje iets voor haar zat, dat ze echt door de kamer sprong van blijdschap. In de doos zat naast de tablet ook de beschermhoes in de kleur roze en laat dat nou net haar fovo kleur zijn. De installatie is heel makkelijk want je maakt een ouderaccount aan. Hierop kan je alles bijhouden.

De Kurio Tab Ultra heeft allemaal fijne functies

– Ouderlijk toezicht

– Bluelight filter

– Coach voor je houding

– Videochat

– Populaire apps en games inclusief de studio 100 apps.

– 2 jaar garantie

Kurio Tab Ultra
Kurio Tab Ultra

Spelletjes: Gratis toegang studio 100

De Kurio Tab Ultra heeft gratis toegang tot heel veel games en apps van bijvoorbeeld Kabouter Plop, Mega Mindy, Maya de Bij, K3 en Samson en Gert. Daarnaast zit er zowel de Google Play store als Kidoz store op, zodat je zelf ook veilig allemaal leuke spellen kunt downloaden.

Sensor (uitzetten)

Op de Tab zit een sensor, dit is een soort coach die erop let dat je wel goed zit en of je wel genoeg afstand houdt van het beeldscherm. In principe is dit een supertool, maar voor mijn dochter was het heel irritant omdat ze best ver zat en hij alsnog afging. Misschien omdat ze 5 is en dan kleiner dan een groter kind, geen idee. Maar dat hebben we uitgezet.

Videochat

Ook kun je met de Tab videochatten. Wij maken daar zelf geen gebruik van omdat dat met een speciale app moet, die je dan weer op je telefoon moet zetten. Als er gevideochat wordt kan dat nu nog gewoon via whatsapp op mijn telefoon.

Kurio Tab Ultra ervaring

Wij zijn erg blij met de nieuwe Kurio Tab Ultra en ik raad het ook iedereen met kleine kinderen aan. De nieuwprijs is 129,99 te koop bij o.a. Kurio Store
Wat ik het fijnst vind als ouder is dat ik de gebruikerstijd kan instellen. Zo mag ze niet langer dan 2uur per dag op het her scherm. Daarnaast kan ze niet zomaar alles kijken op YouTube zoals ze dat wel kon op mijn tablet. En er zitten geen reclames op de studio 100 apps. Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen waarom dat zo fijn is. Het is een lekker klein compact formaar wat gewoon in een rugtasje past. Wij zijn heel tevreden dus! Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de Kurio Tab Ultra review Nederlands. Tot de volgende blog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.