Lifestyle

Led verlichting thuis

By  | 

Led verlichting thuis

Wij hebben echt veel ledlampen in het huis inmiddels. Ik ben zo blij dat we langzamerhand volledig over zijn op Led. Led lampen zijn milieuvriendelijker: ze bevatten geen kwik en andere gevaarlijke metalen. Led is een elektronisch onderdeel dat licht geeft als er stroom doorheen gaat. Gloeilampen geven op dezelfde manier licht, maar die worden heet. Daardoor gebruiken ze meer energie. Leds worden niet heet, maar wel warm. Er gaat dus minder energie verloren aan warmte. Een Led lamp is volledig recycleerbaar. Bij het productieproces van Led-verlichting wordt er trouwens ook geen zwavel gebruikt.

Foto Facebook Lampen direct

Tuinverlichting Led

Wat ik zelf super gezellig vind staan in de tuin zijn die tuin led lampen. Overdag nemen ze al het zonnelicht op en ’s avonds geven ze ons dan gratis licht. Oke het is geen licht waar je een boek bij kunt lezen, nee dat niet. Maar het staat wel heel cozy, zo’n tuintje met allemaal lichtjes erin. Daarnaast zijn we ook aan het kijken naar grond spots. Dit zijn leds voor in de grond waar je gewoon overheen kunt lopen. Je kunt er met de auto ook overheen rijden. Met grondspots kun je een wandelpad aanmaken en het vergroot de veiligheid van je woning.

Ringlamp Led

Ik ben zo erg tevreden over de Ringlamp, dat ik gewoon spijt heb dat ik die niet veel eerder in mijn leven heb aangeschaft. Hij is best groot. Mijn Ringlamp kan gewoon tot 2 meter gaan. Ik heb hem dan ook achter de kast staan. Ik kan hem makkelijk inklappen, maar dan moet ik dat bijna dagelijks doen en daar heb ik geen zin in. Goed wat moet je weten over deze lamp? Je kan hem dus precies op jouw hoogte verstellen. Je zet je telefoon erin. Daarna selecteer je het gewenste licht. Hij heeft een heleboel ledlicht standen. Echt een hele fijne lamp.

Inspiratie foto vanaf facebook lampen direct

Make up tafel Led

Ik heb ook een make-up tafel met een Led rand eromheen. Je kent het wel het ziet eruit als een super professionele make-up tafel en Nimra heeft er ook eentje. Door het goede licht kunnen we beide lekker make-uppen en kletsen I love it.

Badkamer Led

Ook in de badkamer wil ik graag over op Ledspotjes. Je kunt deze kiezen in rustgevende kleuren en in je plafond laten zetten. Ik zeg erbij laten zetten want dat kan ik natuurlijk niet zelf. Wat ik wel goed zelf kan is de kleuren uitkiezen. Heerlijk toch als je in je bad zit met het grote licht uit en de kleine spotjes aan. Net of je naar de sterren kijkt.

Inspiratie Led in badkamer

Tot slot

Tot zover deze blog over Ledverlichting. Misschien heb jij zelf ook wat leuke lampjes in je huis. Laat me weten in de comments wat jij er mee doet of waar jouw led lampen te vinden zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.