Fashion

Lekker warm en stijlvol de winter in

By  | 

Lekker warm en stijlvol de winter in

Als ik zo’n beetje het nieuws mag geloven zullen we kerst en oud en nieuw wederom weer heel klein moeten houden. Extravagante feestjes zullen er niet bij zijn. Nikkie Plessen kondigde deze week wel in Boulevard aan dat glitter niet mag ontbreken tijdens het diner achter het gourmetstel. Zo adviseerde ze dat je echt all out kunt gaan met een glitter rok of glitterbroek. Deze combineer je dan het beste met een blousje of blazer. Super leuk natuurlijk, maar aangezien ik waarschijnlijk max 2 keer ga tafelen deze maand investeer ik liever in een fijn huispak, een goede warme winter jas en en een paar goede boots voor eronder. In deze blog deel ik mijn bevindingen.

Beginnende met de glitterjurk

Om nog even terug te komen op kerst en oud en nieuw, ik vind het wel heel leuk zo’n glitterbroek of rok. Gelukkig heb ik er nog eentje van vorig jaar die ik niet heb gedragen dus die komt dan nu goed van pas. Wie nog geel glitter attribuut in de kast heeft… geen stress ze zijn overal te koop.

Huispakken

Ondanks dat ik er vast fabulous uit zal zien in een glitterjurk, geef ik altijd de voorkeur aan comfy kleding in huis. We zitten door deze corona tijd nou eenmaal veel vaker thuis. Ik vind het dan ook lekker om mijn work-out kleding dan niet te verruilen voor een jeans, maar eerder voor een lekker huispak of een trainingspak. De betere huispakken lijken ook veel meer op trainingspakken these days. Een huispak is comfortabel én je kan er ook nog eens goed mee voor de dag komen. Want er komt toch vaak even een bezorger langs of onverwacht bezoek. Mijn kinderen nemen vaak vriendjes mee uit school en dan loop je ook liever in een stijlvol huispak dan in een pyjama. Moet ik wel eerlijk toegeven dat als er niemand bij ons thuis zou komen ik ook prima kan vertoeven in een pyjama all day.

Lekker warm en stijlvol
Lekker warm en stijlvol huispak gespot op otto.nl

Comfortabele jas

Wanneer ik dan toch de deur uit moet kies ik toch weer voor een stijlvolle comfortabele jas. Ik vind imitatieleren jasjes heel mooi staan, maar echt niet lekker zitten. Ook korte jasjes staan super stoer, maar genieten ook niet mijn voorkeur in de winter. Als het koud is, moeten winterjassen gewoon warm en lang zijn. Een kleur of print vind ik zelf altijd een pré, zo val je toch een beetje op tussen de grijze muisjes, al ben ik zelf ook vaak een grijs muisje hoor, hangt maar net af van mijn mood.

Marc O’Polo Doorgestikte jas gespot op otto.nl

Winterlaarsjes

Met hakken loop ik het liefst nooit. Ik draag eigenlijk alleen hakken op feestjes en events. Deze doe ik pas aan als ik uit de auto stap en draag ik geen minuut langer dan noodzakelijk. Ik ben veel meer van de sneakers en de laarsjes. Als ze maar gewoon lekker zitten. Doordat ik bezig ben met een gezonde levensstijl probeer ik ook nog eens 3 tot 4 keer per week een wandeling van een uur te maken. Daarvoor hoef ik niet perse sneakers aan, ik heb genoeg lage laarsjes die ik aan kan houden, die mijn voeten goede steun bieden en die warm zijn. Wat eigenlijk nog wel een must is, is dat laarsjes waterdicht zijn. Zeker met de te verwachtte sneeuw.

Lekker warm en stijlvol
Gabor Chelsea boots gespot op otto.nl

Tot zover deze inspiratie blog over Lekker warm en stijlvol de winter in. Tot de volgende.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.