Roddelfabriek

Leuke Amerikaanse reality series voor vrouwen

By  | 

Leuke Amerikaanse reality series voor vrouwen

Leuke Amerikaanse  reality series voor vrouwen zijn er genoeg online. Ik vind ze heerlijk om naar te kijken en ik heb een lijstje gemaakt met mijn eigen favo online reality shows. Nu moet ik er wel bij zeggen dat mijn top 3 wisselt. Ik heb geen favo. Al deze shows vind ik echt helemaal geweldig en ik kan niet kiezen welke ik echt de beste vind.  In principe zijn alle shows het zelfde. Er zit glamour in, het is heftig er wordt veel geroddeld, er zijn veel ruzie’s en ook vaak vechtpartijen en beschuldigingen. Het zijn echt over the top shows. Ik moet er ook bij zeggen dat ze echt verslavend zijn. Shows waar ik naar kijk gaan altijd over vrouwen. Basketball Wives, Wags (Wives and Girlfriends of Athletes) Love and Hip Hop (vrouwen in de hip hop) Real Housewives of Beverly Hills (vrouwen die mega rijk zijn) enz

Hoe kijk je dit soort series?
Deze vraag moet je echt even googelen of vragen aan iemand die je kent die ook vaak Amerikaanse reality shows en series online kijkt.. Veel mensen gaan naar Watch Series (Google ook maar)

Leuke Amerikaanse reality series voor vrouwen 2016-2019 ( ze lopen elk jaar door)

The Real Housewives of Beverly Hills

real-housewives-of-beverly-hills
Een heerlijke Amerikaanse serie over de tantes van Paris Hilton en hun vriendinnen. Ze zijn zo rijk dus  het enige waar ze zich nog over druk kunnen maken is respect. Ze willen gerespecteerd worden en dat gaat nogal moeilijk daar binnen de huisvrouwen scene. Leuk om te weten is dat de housewives ook naar Nederland zijn geweest en dat de moeder van super model Gigi Hadid  later bij de cast komt. Oh en de beste vriendin van Chris Jenner, Faye Resnick zit er ook in.

Basketballwives LA

basketball-wives-la
Deze reality show volgt de vriendinnen, vrouwen en ex-vrouwen van Basketballers. De groepsdynamiek is heftig. Ze maken constant ruzie met elkaar, ook vaak om onbenullige onzin. Als ze maar hun gelijk kunnen krijgen. In deze serie zit vanaf seizoen 3 ook Sundy en zij zit ook weer in Marriage Boot Camp Reality Stars. Deze dames vechten, schelden en proberen ondertussen ook Classy te zijn.

Marriage Boot Camp Reality Stars
marriage boot camp reality stars
Ik heb alleen seizoen 4 hiervan gezien, omdat daar Sundy van basketball wives en Benzino en Althea van Love and Hip Hop inzitten.Ook zitten Mama June en Sugar Bear erin van ‘Here Comes Honey Boo Boo.  Deze show gaat over reality stars die in een relatie crisis zitten. Ze worden met zijn allen in een huis gezet en met elkaar en elkaars problemen geconfronteerd. Deze show is zo spannend in elkaar gezet dat je wilt blijven kijken. Vooral omdat vanaf aflevering 1 duidelijk wordt dat er tussen de koppels ook 2 exen zitten, waarvan 1 ex niet wil dat anderen weten wie haar ex is. Volg je het nog? Kijken.

WAGS (Wives and Girlfriends of Athletes)

wags
Als je het leuk vindt  om instagram meisjes op tv te zien dan moet je deze serie kijken. Zo zit er een topmodel in, 2 beautybloggers/vloggers/instagram meisjes en een paar moeders die getrouwd zijn met een atleet. In deze show kun je zien wat je allemaal aan je uiterlijk en looks kunt doen. Ook krijg je een glimpje van hoe het is om samen te zijn met een atleet. Ik vond het vooral leuk om te kijken naar al die mooie mensen in deze serie.

Love and Hip Hop Atlanta  ***  Love and Hip Hop New York***  Love and Hip Hop Hollywood

love-hip-hop

Oke als je van de rapscene, vrouwelijke rappers, hip hop, ho’s, side chiks en dergelijke taferelen houdt dan kun je echt je lol op. Love and Hip Hop gaat over een groepje mannen en vrouwen die het allemaal willen maken als artiest. De mannen hebben vaak naast hun vrouw een side chick. Soms sta je echt helemaal perplex wat er gebeurd en hoe de castleden hierop reageren. Dit is misschien een reality, maar de castleden gaan naar de gevangenis, worden zwanger, laten zich besodemietere, willen beroemd worden enz. Echt real life dus. Je hebt verschillende versies.
Die van Hollywood is bijvoorbeeld mat Ray Jay, de ex van Kim Kardashian en de broer van Brandi. Love and Hip Hop wordt ook wel eens zo geschreven: Love & Hip Hop

Keeping Up with the Kardashians

Keeping Up with the Kardashians
Het leven van Kim Kardashian en haar familie. Er zijn ook verschillende spin offs van zoals: Kourtney and Khloe take Miami, Kourtney and Khloe take the hamptons. Ook heb je Khloe and Lamar en I am Caite.

Famously Single

Famously-Single-
Een groep zeer bekende Amerikaanse reality sterrenis op zoek naar ware liefde. Ze laten zich opsluiten in een huis en gaan in therapie bij dr Jenn. Op deze manier hopen ze meer te leren over hunzelf, daten en wie weet het vinden van de ware. Met o.a Brandi Glanville(Real Housewives of Beverlyhills, Pauly D,  Soumaya (Love and Hip Hop)
Steve J Joseline
Ik heb hem niet gezien, maar dit is een spin of castmembers van Love and Hip Hop.

K Michelle
Ik heb hem niet gezien, maar dit is een spin of van K Michelle bekend uit Love and Hip Hop.

Teen Mom OG  *** Teen Mom 2

teen mom
Deze reality show volgt de tieners uit het MTV programma 16 and pregnant nadat ze bevallen zijn. Machtig interessant, want nadat de baby er is gebeurd er zo verschrikkelijk veel in hun leven. Sommige geven de baby op voor adoptie, andere koppels gaan uit elkaar, trouwen opnieuw en gaan ook weer meteen scheiden, of worden (per ongeluk) opnieuw zwanger.  Ik heb hier 2 titels van gegeven:
In Teen Mom OG zitten: Farrah( berucht omdat ze opeens in de sex industrie ging), Amber (gevangenis en drugs), Maci, Catelynn (gaf haar baby ter adoptie).
Teen Mom: Leah (trouwde en scheidde 2 keer), Chelsea, Kailyn, Jenelle (drugs verslaafd)

Hollywood Exes

Hollywood Exes
Ooit benieuwd geweest hoe het gaat met de ex-rouw van Eddie Murphy, Prince, Will Smith, Travis Barker of Martin Lawrence?Dan is deze show echt wat voor jou. Deze vrouwen zijn vriendinnen met elkaar en maken van alles mee en JA ze hebben het zeker over hun vreemdgaande mannen.
Ken jij nog leuke Amerikaanse Reality Shows voor vrouwen?

Mother daughter experiment celebrity edition
mother-daughter-experiment-celebrity-edition- jpg

Bekende moeders en dochters gaan in Therapie denk aan bijvoorbeeld Heidi Montag Pratt van de Hills of de tante van Paris Hilton uit Housewives of Beverlyhills. Zeker de moeite waard om te kijken als je van moeder dochter taferelen houdt.

Heb je NETFLIX? Ik heb daar een leuke blog over geschreven. Met alles series die ik daarop volg!

2 Comments

  1. Pingback: Series op Netflix nederland

  2. Pingback: Billen Kasia Keeping up with the Balkjes - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.