Kinderen

Leuke meisjes winterkleding

By  | 

Leuke meisjes winterkleding

Leuke meisjes winterkleding. Beh het is alweer koud. Het is voor mij eigenlijk alweer te koud. Ik moet toegeven dat ik gisteren voor het eerst weer een panty onder mijn broek heb gedaan. Dit deed ik echter wel omdat we buiten opnames hadden voor de NS commercial waar ik een rol in heb en ik wilde het natuurlijk niet koud krijgen. Maar ik dwaal af. Leuke kinderkleding voor meisjes, daar wilde ik wat over schrijven.

Leuke meisjes winterkleding: Stoere meisjes broek O chill

Meisje Meisje

Nimra is een echt meisje meisje. Ze stapt af en toe wel even uit naar stoer omdat ik dat zelf zo leuk vind staan. Dan draagt ze Jeans en gympjes en dan vind ik haar stiekem heel schattig, maar zeg ik dus ‘stoere’ meid. Maar mijn dochter draagt als het aan haar ligt het liefst elke dag ‘kerst‘ of ‘verjaardags’ jurkjes. Dus over the top glitter jurken, met meerdere lagen, inclusief maillot, diadeem, tasje en hakjes.

O’chill setje

Middenweg

Om Nimra toch een beetje tegemoet te komen en ook toch mijn voorkeur van stoere meisjes een beetje te laten gelden, zijn we op een middenweg gekomen. In het weekend mag ze dragen wat ze wil. 1 dag per week draagt ze iets stoers en de rest van de dagen draagt ze leuke glitter/coole/stoere/meisjemeisje style. Dat bestaat namelijk. Er is een merkje wat dat heel goed combineert en dat is o’chill kinderkleding. Ze hebben super leuke meisjes winterkleding ook.

O’chill Kinderkleding

Naast merkjes als Zara, Hm, Noppies en Nike shoppen we ook bij O’chill. Ze hebben dus leuke meisjeskleding die vaak in setjes te verkrijgen zijn. Dus een compleet jurkje waar je alleen een legging bij hoeft te shoppen. Of een setje van een broekje en bijpassend shirtje. Het is echt easy to wear and easy to match. Daarnaast is de kwaliteit goed en blijft het mooi na de wasbeurten. Wij zijn dus erg tevreden over deze kleding en over onze moeder/ dochter afspraak en gaan lachend door het leven in leuke kleding.

Leuk jurkje van O ‘chill

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.