Fashion

Leuke meisjeskleding 2 jaar

By  | 

Ik ben eindelijk weer eens toegekomen aan Nimra’s kledingkast. Ze is inmiddels alweer 2 jaar (jarig in april) en ze heeft maat 86. Dus heb ik haar kast helemaal uitgemest. Alles wat te klein is geef ik weg en alles wat nog te groot is heb ik op de bovenste plank van haar kast gelegd. Ook heb ik even alle kleertjes kritisch geïnspecteerd. Is dit jurkje wel echt leuk? of heb ik het alleen in haar kast omdat ik het gekregen heb en gaat ze het toch niet dragen. Goed, zo ziet haar kast er nu uit ( bovenste foto. Die Minnie-mouse tutu jurk komt uit Amerika. En die roze tutu links is van de H&M.

Die vleugels  in haar kast horen bij haar verkleedspullen en heb ik op Koningsdag gescoord. Ze heeft een hele kist met verkleedspullen van frozen tot megamindy welke ook allemaal van K-dag komen.
Dit is haar eerste tutu die mijn moeder heeft meegenomen uit Amerika. Ik vind het moeilijk om die weg te doen ook al is ie te klein.

.Leuke meisjes kleding 2 jaar

Ernaast heb ik een bakje gemaakt met spulletjes die nog helemaal mooi en goed zijn. Die gaan samen met de tutu naar een vriendin die binnenkort een meisje verwacht, zo krijgen deze spulletjes weer een 2e leven.

Nimra heeft leuke items gekregen ter review van Petit by Sofie Schnoor. Ze heeft 2 lange mouwen jurkjes ervan. In Nederland is het relatief maar kort warm, dus schaf ik vaker lange mouwen jurken aan dan korte. Anders moet ze altijd overal weer een vestje overheen.

Leuke meisjes kleding 2 jaar

Ik keek nog even verder in haar kast en ze heeft ook de bijbehorende legging van het bladeren jurkje. Echter zou ik die niet zo snel tegelijk bij haar combineren. Die legging is stoer met een paar boots en haar leren jasje. Dat jurkje is leuk met bijvoorbeeld een panty (of blote benen) en slippers of sneakers,

Leuke meisjeskleding 2 jaar

En dan hebben we weer een tutu rokje.. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen bij haar. Ze heeft die ook in het zwart.

Deze laarsjes zijn van de Zara ik heb ze zelf weer van een vriendin gekregen, haar dochter paste ze niet meer en ze waren nog goed. Dus die konden bij ons nog een 2e ronde mee. Al met al is het super leuk dus om kleding te krijgen of weg te geven of bijvoorbeeld 2e hands te kopen op Koningsdag. Deze combineren we dan gewoon weer met nieuwe items et voila! An outfit is born. Hoop dat je wat had aan mijn: Leuke meisjeskleding 2 jaar blog.

zara laarsjes zwat met goud

1 Comment

  1. sherry

    mei 19, 2017 at 12:18 pm

    Mooie kleding heeft Nimra.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *