Lifestyle

Leuke Minnie Mouse dingen

By  | 

Leuke Minnie Mouse dingen

Leuke Minnie Mouse dingen…wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Nimra is helemaal fan van het Mickey Mouse Club huis en natuurlijk is Minnie Mouse haar favoriet. Ze heeft beide seizoenen op netflix al honderden keren bekeken en Minnie  en ook Mickey staan echt centraal in haar leven op dit moment. Het leek me daarom leuk om me eens wat meer te verdiepen in wat we allemaal voor leuks thuis kunnen doen met het Minnie thema.  In deze inspiratieblog laat ik je zien wat ik zoal online gevonden heb.

Disney nagelstickertjes

Deze vond ik op ebay. Zoek maar eens op Mickey Mouse nail art en er komen diverse velletjes met nagelplakkers voorbij. En met nagelplakkers bedoel ik natuurlijk die super schattige nagelstickertjes die je op het nageltje kan plakken. Ook leuk om ze voor jezelf te bestellen want onze grote mensen nagels vallen natuurlijk meer op.
minnie mouse nageltjes Leuke minnie mouse dingen

Disney dakgordijn

Yes ze bestaan. Als je nog op zoek bent naar een leuk verduisterend dakraam-gordijn dan is het zeker even de moeite waard om de Disney & VELUX Droomcollectie online uit te checken. Je hebt deze verduisterende dakraam gordijnen van diverse figuren: Winnie the Pooh, Planes, Mickey, Minnie, Bambi en Princess

Elk afzonderlijk rolgordijn van Disney & VELUX is uniek qua ontwerp en speciaal op maat gemaakt voor het betreffende raam. Natuurlijk zouden we in Nimra’s geval dan gaan voor  een Dakraam-Gordijn van zowel Mickey als Minnie.

minnie rol gordijn mickey rolgordijn

Mickey koekjes bakken
Koekjes bakken vinden mijn beide kids geweldig om te doen. Het is een leuk creatief proces waarbij je echt even gezellig met elkaar werkt aan een leuk en lekker eindresultaat.
Voor het super makkelijke recept kijk je even op liefdevoorbakken.nl
micky en minnie koekjes maken

Minnie ijshoorn slinger maken

Naast het bakken zijn mijn kids ( net als alle kids volgens mij) gek op knutselen. In de vakantie of op de woensdag middag probeer ik dan altijd online iets leuks te vinden om na te kunnen maken. Deze Minnie Mouse ijshoorntjes zijn niet al te moeilijk om te maken en zijn super cute. Als je ze ook wilt maken kijk dan even op inspired-disney.nl

 Minnie mouse ijshoorn slinger maken

Natuurlijk is er verder van alles te krijgen als het gaat om Leuke minnie mouse dingen. Je hoeft maar te googelen op Minnie Mouse en er komt van alles voorbij zoals kleding speelgoed e.d. Daarom heb ik die in deze blog juist niet genoemd, maar alleen de in mijn ogen creatieve leuke Minnie Mouse dingen. Op de header foto zie je Nimra’s Minnie Mouse klok ( aangeschaft op Koningsdag, haar Minnie knuffel en haar Minnie behang)

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.