Fashion

Leuke schoenen

By  | 

Leuke schoenen

Ik ben zo gek op leuke schoenen. Amai! Het wordt alweer bijna ( ja echt bijna!) herfst en ik kan niet wachten om die warme winter boots in te ruilen voor leuke laarsjes, sneakers en hakjes. In deze schoenen blog wil ik me richten op leuke schoenen om aan te doen naar het werk. Maar eigenlijk zijn deze schoenen zo gaaf. Die kan je natuurlijk overal naartoe aan.

Sneakers

Ik ben super blij dat sneakers tegenwoordig zo normaal zijn geworden. Vroeger kon je niet naar het werk op sneakers. Dan moest je ‘nette schoenen’aan. Praise the lord Hallelujah! Dat hoeft gelukkig niet meer. Je kunt nu prima aankomen op je ‘nette sneakers’. Ik ben dol op flats. Het zit zo lekker en het staat geweldig onder een legging of jeans. La Strada heeft leuke funky sneakers die lijken op schoenen. Ze zijn super comfortabel en staan ook nog eens netjes.

nette sneakers la strada

 

De Coole nerd schoenen

Laat ze maar lekker glimmen, die coole nerd schoenen. Al een tijdje zijn deze ouderwetse modellen ‘gegoten in een nieuw glimmend jasje’ weer de gangmaker op ieder kantoor. Combineer ze met een leuke zwarte legging en een witte blouse en zet er een grote nerdbril bij op en guess what?  Your so cool. Deze schoenen zijn van Marco Tozzi. Ik vind dat een super leuk merkje en heel betaalbaar. Al deze schoenen kosten onder de 50,-

De coole nerd schoenen

 

De gekke print boots

Als je een redelijk simpele zakelijke outfit draagt dan kan je best uitpakken met opvallende boots. Dat vind ik ten minste. Misschien dat het op jouw werk niet kan, maar probeer het eens. In de meeste creatieve en zelfstandige werksferen is dit wel gedoogd. Dus ga los! Mij zie je hier overigens niet op lopen. Vraag me niet waarom maar ik voel ze niet. Ik draag wel graag print, maar niet aan mijn voeten en al die sluitingen hoeven van mij ook niet. Toch zet ik ze in m’n blog, want ik zie er veel vriendinnen op lopen en ik vind ze wel altijd  leuk staan bij een ander. Deze boots zijn van Visions en qua prijs moet je denken aan tussen de 40 en 60 euro.

de gewaagde enkellaarsjes

Al deze leuke (werk) schoenen heb ik gespot op Schuurman-schoenen. Ze hebben naast dames schoenen ook kinderschoenen herenschoenen en nog een aantal speciaaltjes. Denk hierbij aan trouwpumps en werkschoenen. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

 

1 Comment

  1. Sherry

    februari 2, 2018 at 12:51 am

    Leuke blogpost. Ik houd van sneakers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *