Lifestyle

Leuke slaapbanken inspiratie

By  | 

Leuke slaapbanken inspiratie

Leuke slaapbanken inspiratie. Komen er logees langs maar wil je ze niet op de bank laten slapen en ook niet in je eigen bed? Dan is een leuke mooie slaapbank natuurlijk een goed idee. En dan heb ik het natuurlijk niet over zo’n oersaai bankje maar een beetje een met een leuk design en natuurlijk een beetje hip. In deze blog leuke slaapbanken inspiratie.

Slaapbank stoel

Als je graag mensen wilt laten logeren, maar geen plaats hebt voor een slaapbank, dan is zo’n slaapstoel een goede optie. Deze slaapstoel weegt maar 9 kilo en de afmetingen zijn 70 x 45 x 180 cm wanneer deze volledig is uitgeklapt. Deze beige slaapstoel is makkelijk te gebruiken en goed te combineren in ieder interieur. Er zit 2 jaar garantie op deze eyecatcher.

slaabank stoel 1 persoon
slaapbank kos gespot op goossenswonen.nl
slaapbank kos uitgeklapt gespot op goossenswonen.nl

Normale traditionele slaapbank in luxe jasje

Deze slaapbank kent iedereen nog wel van vroeger. Je kunt deze gebruiken als bankje om lekker op te chillen. Via het speciale, handmatig te bedienen vouw mechanisme klap je deze in no time uit als bed. Het bankje is luxe bekleed en heeft stalen poten. Als je hem uitklapt dan kun je er met zijn tweeën in slapen. Het bevat een lattenbodem met een schuimkern matras van 12 cm. Het matras is 140 cm breed en 200 cm diep.

slaapbank larvik
slaapbank larvik gespot op goossenswonen.nl
slaapbank donkerblauw
slaapbank larvik uitgeklapt gespot op goossenswonen.nl

Slaapbank met tafel

Hoe leuk is deze ultra moderne slaapbank. Je kunt hier lekker op zitten, maar dus ook op slapen. Je kunt zelfs een lekker hapje, drankje of laptop plaatsen op het tafeltje. Het houten tafeltje kan weg als je een dutje wilt doen. Dit is wel een eenpersoons slaapbankje en de afmetingen zijn 185 x 80 x 87 cm.

slaapbank st1 persoon
Slaapbank star gespot op goossenswonen.nl

Slaapbank zacht

Deze fijne Solvik slaapbank maakt van jouw huiskamer een slaapkamer en andersom. Wanneer je deze volledig uitklapt kun je er fijn met 2 personen op slapen. Ook deze bank is soepel te bedienen met het handmatige vouw mechanisme. Het matras met een kern van bonnell is 14 cm dik. De afdeklaag van het comfort foam op het matras zorgt voor een betere drukverdeling en een nóg betere nachtrust.

slaapbank zacht beige
Slaapbank Solvik gespot op goossenswonen.nl

Tot zover deze blog Leuke slaapbanken inspiratie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.