Lifestyle

Leuke telefoonhoesjes

By  | 

Leuke telefoonhoesjes

Ik heb nu 2 telefoons. Een Samsung 7 en een Iphone 6. Mijn allereerste telefoon was de Motorola met het klepje. Wat was ik blij met dat ding. In die tijd kon je nog niet eens whatsappen, je kon bellen en sms’jes versturen. Daarna had ik een tijdje een Nokia waarop ik oneindig veel Snake heb gespeeld. De Blackberry kwam in mijn SpangaS periode. Op de Blackberry kon je appen (dat heette toen nog pingen). De hele dag zaten we met elkaar te pingen en niet veel later had iedereen op de set een Blackberry. Na SpangaS begon mijn echte volwassen leven en nadat mijn BB overleed kocht Lex een Iphone voor me.

De jaren erop had ik een relatiemet mijn  iphone en ik ben dus inprincipe een echte Ipone gebruiker. Ook ik ruil  mijn   telefoon iedere 2 jaar in voor een nieuwe exemplaar, maar ach dat kan gewoon dus why not

Tweede telefoon

Net voor deze zomer besloot ik een tweede telefoon aan te schaffen. Nu kon ik gaan voor een Iphone 7, maar Lex raadde me aan om er een Samsung bij te nemen. Ik wilde eigenlijk niet over op een ander merk, maar de Samsung heeft weer een aantal voordelen op de Iphone. Zo kande Samsung tegen water en heeft hij een (veel) betere camera. Voor mijn blog-carrière is een goed camera een echte must dus heb ik Lex zijn advies opgevolgd en voila mijn 2 telefoons.

Achtergrondjes

Om mijn 2 telefoons goed te kunnen scheiden hebben ze beide een andere achtergrond. Mijn werktelefoon heeft een screensaver van mijn blog Mounira’s Mansion. Mijn privé telefoon heeft ofcourse een achtergrond van de kids. Zo kan ik niet zo makkelijk misgrijpen. Beide telefoons hebben wel weer alle mogelijke spelletjes. Als ik mijn kids even zoet moet houden onderweg krijgen ze beide een telefoon van me. Ook heeft mijn zakelijke nummer geen whatsapp. Ik vind het fijner om die even uit te kunnen zetten als ik niet werk terwijl ik juist privé wel altijd reachable wil blijven. Nu zijn een heleboel acteurs regisseurs, programma makers e.d ook vrienden geworden dus hebben toch ook veel werkrelaties mijn privé nummer. Dus dat.

Telefoonhoesjes

Mannelijke telefoonhoesjes

Oke nu waar ik deze blog over wilde schrijven. Het uitzoeken van nieuwe telefoonhoesjes. Ik ben wel iemand die vaak met een nieuw hoesje loopt. Ik heb online even wat leuke telefoonhoesjes bij elkaar gezocht en die hieronder gezet.

leuke telefoonhoesjes

Dit zijn leuke telefoonhoesjes met een Metalic Look die je ook als beeldscherm neer kunt zetten.
Ik ben gek op dit soort funky kleurtjes en ze zijn natuurlijk ook helemaal hot op dit moment. Leuk als je je nagels lakt in dezelfde kleur. Wat ik handig vind aan zo’n soort hoesje is dat je hem als beeldscherm kunt neerzetten.

iphone sportarmband

Ook de sportband-telefoonhoes is helemaal van nu. Handig als je gaat joggen of als je door middel van een health-app alles wilt blijven meten zoals je stappen tellen, gemeten kilometers e.d. Ik vind ze ook handig om te gebruiken als handsfree navigatie op de fiets.

leuke telefoonhoesjes eenhoorn

Zelf ben ik gek op bijzondere hoesjes, zoals deze met de piano of met de eenhoorns. In het geval van zo’n leuk achterkantje kun je het beste wel even een plastic voor-beschermlaagje op je geliefde telefoon laten zetten. Want deze hoes beschermt het glas niet. Een keer vallen en kaboem!

Dit was mijn inspiratie-blog over mijn telefoons en leuke telefoonhoesjes. Ik heb deze hoesjes gespot op Knaldeals.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *