Lifestyle

Leuke woonaccessoires home inspiratie

By  | 

Leuke woonaccessoires home inspiratie

Zoals jullie weten ben ik dol op accessoires. Accessoires maken een huis een thuis en ze stralen warmte en persoonlijkheid uit. Home-decoratie heeft niet alleen te maken met lampen of gordijnen. Je kunt zoveel met kussentjes, kleedjes, spiegels, vaasjes etc. In deze blog laat ik je mijn favoriete woonaccessoires zien van dit moment gespot op haco accessoires.

1. Aparte klokken interieur

Ik begin meteen met klokken. Niets zo fijn om in een opslag te kunnen zien hoe laat het is. Je Horloge kun je vergeten om te doen en je wilt niet steeds op je telefoon zitten, want als je gaat kijken hoe laat het is volgt er daarna misschien wel weer heel veel schermtijd omdat je werd afgeleid. Daarom dus gewoon een leuke klok. Zo geeft een wandklok een tijdloze uitstraling aan je woonkamer. Een grote klok is vaak een echte blikvanger, wij hebben er zelf ook een aan de muur.

wereldbolklok
Hoe bijzonder is deze wereldbol klok? Echt een eyecatcher.
aparte klok interieur
Aparte interieur klok

2. Bijzondere spiegels

Ik ben dol op spiegels en ik heb dan ook in elke ruimte wel een spiegel hangen. De trap kun je leuk decoreren middels familie foto’s en spiegels. Wat vind je bijvoorbeeld van deze leuke vierkante spiegels die bij elkaar horen en die je in z’n geheel aan een muur hangt?

kleine spiegels die bij elkaar horen vierkant
Kleine spiegels die bij elkaar horen vierkant
Leuke woonaccessoires home inspiratie
Leuk spiegeltje wat je random overal kunt hangen

3. Plaids

Ik ben dol op accessoires dus en ook gek van plaids. Op iedere bank, loungebank en zelfs op mijn schommelstoel heb ik een plaid. Lekker gezellig onder een dekentje een boek lezen love it! Maar het staat ook echt mooi bij een interieur wat dacht je van de kleur oker?

Ik kan nog heel veel leuke accessoires opnoemen en als ik wat meer tijd heb zal ik deze blog ook nog aanvullen maar voor nu even deze 3 home inspiratie tips. Tot de volgende blog! En hopelijk had je wat aan: Leuke woonaccessoires home inspiratie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.