Lifestyle

Leukste stylish telefoonhoesjes

By  | 

Soms kan je iets kleins echt enorm waarderen! Ik liet van de week toen ik uit  mijn auto stapte (met kids en drie grote boodschappentassen), mijn telefoon uit mijn handen vallen… Paniek! Want zonder telefoon zou ik volledig dis-functional zijn. Dus direct na dat moment, toen ik besefte dat mijn telefoon uit mijn handen glipte, liet ik meteen álles dat ik vast had los om vervolgens op mijn knieën te vallen en met ingehouden adem mijn geliefde toestel op te rapen… En wat bleek; hij was nog helemaal heel!! Van het hoesje met ronddobberende hartjes en glitters was wél een hoekje afgebroken. Het ding redde dus mijn BFF (nou ja, technologische BFF dan…). ❤

Vandaar dat ik een blogje met jullie wil delen over mijn zoektocht naar  nieuwe iphonehoesjes.
Ik kan echt genieten van online shoppen, dus ook als het gaat om het uitzoeken van een nieuw stylish hoesje voor mijn iphone. En het fijne van telefoonhoesjes vind ik dat je makkelijk kunt wisselen en matchen bij je look van de dag. Van hip naar funny, van funky naar classy.
Omdat een stylish telefoonhoesje een ware musthave voor ons vrouwen is, heb ik hier een aantal van mijn favorieten voor je op een rijtje gezet.

Ik ben nog een beetje aan het twijfelen tussen de volgende 4 en mag er van mezelf 2 uitzoeken:

Fashionable functional 

fashionable rood telefoonhoesje

Rood roze telefoonhoesje

 

 

In principe past deze het beste bij me. Ik kan er namelijk mijn pasjes en centjes in doen, waardoor ik niet ook nog eens tijdens de ochtendspits hoef te zoeken naar mijn portemonnee. Het enige nadeel van deze portemonnee houder is, dat als je telefoon kwijt raakt, je je pasjes en geld ook kwijt bent.

Vlinder telefoonhoesje

vlinder telefoonhoesje

Mijn meiden zijn gek op vlinders en de kleuren roze en paars. Ik weet zeker dat ze helemaal blij worden van dit hoesje. Echter kan ik hier 3 pasjes indoen en ik weet niet of ik dan niet beter voor optie 1 moet gaan aangezien die iets praktischer is.

Funny fruity 

Ananas telefoonhoesje

Ananas telefoonhoesje

Ja dit vind ik gewoon kek! In mijn geval super onpraktisch, maar wel heel leuk. Maar is ie leuk genoeg als 2e hoesje?

Kiss Kiss bye bye 

telefoonhoesje rood met gouden mondjes kusjes

Telefoonhoesje rood met gouden mondjes kusjes

Voor als ik in partymode ben.

 

One to remember every day! 

Telefoonhoesje met een quote

Telefoonhoesje met een quote

Deze quote! Love it. En dit hoesje valt absoluut onder de categorie leukste stylish telefoonhoesjes. Heel leuk en wederom minder praktisch, maar wel weer helemaal top voor een feestje of een drankje op het pleintje.. Ik denk er nog even over na en ben benieuwd wat jullie leuk vinden.

1 Comment

  1. Izaak Langendorff

    juli 12, 2017 at 3:08 pm

    leuke hoesjes, als ik wat meer geld heb bestel ik er een en daar ga ik dan een video maken voor mijn youtube kanaal dan zet ik ook jou blog er bij in de beschrijving

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *