Videos

Life Is Beautiful Mounira

By  | 

Life Is Beautiful Mounira
Ik ben zo blij met mijn baan als co-host presentatrice bij Life Is Beautiful van RTL4. Het is zo een leuk programma en past natuurlijk perfect bij als Lifestyle Blogger. We komen echt op de leukste plekjes in Nederland en laat ik nou eens heel toevallig gek zijn op LifeStyle/Fashion/Beauty/Health etc… Ik heb de leukste collega’s denk aan Sophia de Boer, Chimene van Oosterhout van wie ik heel veel kan leren en kanjers zoals o.a Winston Post. Mocht je nu zelf een leuk bedrijf hebben wat je op tv wilt hebben.. mail me dan (CONTACT) en wie weet kan ik je helpen.

Ook presenteer ik events en bedrijfsfeesten dus ook daarvoor kun je contact met me opnemen.

SHOWREEL MOUNIRA MANSOUR 2016

Stem
Ik heb een heel herkenbare stem. Soms sta ik weer eens ergens te kletsen en dan komt er iemand voorbij die ik al jaren niet heb gezien. Het eerste wat ik dan hoor is: Mounira ik hoorde je stem  en wist meteen dat jij het was. Gebeurt mij echt heel vaak. Ik ben super blij dat ik echt mezelf ben op tv. Ik heb mezelf geen Gooische R aan gemeten en doe gewoon lekker (euh normaal?) zoals ik altijd doe. Ik heb geen manager en regel al mijn jobs zelf.

Life Is Beautiful Mounira

Items
Ik heb een groot netwerk in de health/fashion/beauty/business dus soms kom ik met items op tv met klanten die ik zelf aanbreng. Voor mij een uitdaging om een productie op te zetten. Zo schrijf ik het script, maak ik de planning, regel ik de crew, de figuranten en eigenlijk alles!  I love it! Het geeft me enorm veel voldoening om een productie tot leven te zien komen.

Jobs
Ik ben wel een echt duizendpootje. Ik zit nooit stil en werk non stop.. en ik heb natuurlijk ook 2 schatjes van kindjes die ook mijn liefde en aandacht nodig hebben… Kijk maar eens op mijn andere site. Misschien herken je me wel ergens anders van… Hopelijk heb je iets gehad aan Life Is Beautiful Mounira.

Kinderserie
Vanaf 2018 ben ik ook te zien in een nieuwe kinderserie bij de AVRO TROSS.

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.