Lifestyle

Life Is Beautiful RTL4

By  | 
Life Is Beautiful RTL4

Joehoe weten jullie nog die blog die ik een tijdje geleden schreef? Ik gaf jullie een update over wat er allemaal in mijn leven speelde. Ergens onder in die blog schreef ik dat ik weer op tv kwam, alleen hield ik het nog even spannend. Weet je nog welke blog? Deze was het TERUG BLIK 2015.
Life Is Beautiful RTL4
Maar goed nu mag iedereen het weten: Ik ben de nieuwe  Co-host/ Presentatrice bij het programma: Life Is Beautiful. Een Lifestyle programma voor mensen die van een gezond en leuk leven houden. Oftewel een programma dat op mijn lijf is geschreven. Zie HIER mijn eerste aflevering.
Life Is Beautiful RTL4

Casting:
Bij de casting vertelde ik dat ik elke dag aan Lifestyle doe. Ook als de camera’s niet aanstaan ben ik altijd opzoek naar nieuwe producten en diensten voor mijn blog. Ik denk dat dit ook de reden is waarom ik ben aangenomen. I Breathe: Lifestyle/Fashion and Beauty. Natuurlijk heb ik ook interesse in Health, interieur en exterieur en dat alles komt aan bod in dit programma.

12347640_10208676271731260_4745376360051767084_n (1)

Crew:
Ik zit in zo’n gezellig team. De eerste draaidag voelde voor mij als thuiskomen. Alsof ik hier al jaren werk. Een team waarbij ik mezelf kan zijn en waar ik best mag struikelen over mijn zinnen ‘Want dan doe we het gewoon lekker nog een keer over’. En als ik na een vraag NOG een vraag heb, dan ben ik niet ‘dom’ maar welkom om zoveel vragen te stellen als ik wil. Ooh zo blij ben ik hiermee. Ik ben zeer gelukkig. Fijn ook om nu met dit werk te beginnen nu de baby 9 maanden is. Ze gaat nu ook een middagje naar de crèche. Voor de rest vangen Oma en papa de kindjes op zodat mama lekker kan shinen. Happy wife= Happy Life.

mounira dochter

XXX van Happy Mountje

1 Comment

  1. Pingback: persoonlijk-verhaal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.