Fashion

look Jessica Alba

By  | 
Roze Lak Rok : H&M € 49.95, Zwarte cropped top: H&M €29.95, Tas: Vlieger & Vandam €150.-,Schoenen: New Look € 22.95,Parel oorbellen & armband: Ti sento €120 & €150  look Jessica Alba

Deze Look hebben we in de zomer al geshoot! Ik was meteen helemaal weg van de mooie roze lak rok en de zwarte croptop. Zelf draag ik weinig nette drie-kwart rokjes, maar dat zou ik eigenlijk veel vaker moeten doen. Als ik op hakken loop voel ik me op en top vrouwelijk. Natuurlijk is het in de winter aan te raden om een zwarte panty eronder te dragen. Zeer geslaagde look met de complimenten aan Roxanne en het team!

style

Jessica Alba pink skirt

plooirok  34.95

 

lakleren rok

Roxanne RivieraFotograaf: Sander de Jong
Visagie: Pink Visagie

Stylist: Roxanne Rivera(23)
Roxanne: De stijl van Jessica Alba is zeer vrouwelijk, klassiek en netjes. Drie woorden die perfect passen bij Mounira, maar toch had ik niet het idee een outfit als dit eerder bij haar gezien. Daarom viel mijn keuze op deze look van Jessica Alba. Omdat ik het geheel toch stoer wou houden heb ik ervoor gekozen om een roze rok van lak te gebruiken in plaats van stof.

 

 

fleur groenenFleur Groenen (21)
Blogger bij My Love For Foods
Studie: lifestyle en design op Willem de Kooning academie
Wauw! Super elegante look. Dit is echt een van mijn favoriete looks tot nu. Je geeft me inspiratie! Top die mooie zachtroze rok in combinatie met de zwarte croptop. De heels passen er perfect bij en maken de look helemaal af.
Ohhh ik ben helemaal verliefd! Eindcijfer: 10!

 

Sonja van de SandeSonja van de Sande (46)
Beroep: Grafisch Vormgeefster
Rubywingbenelux en 40plusvrouw 

Eenvoud siert en dat blijk wel weer met deze look geïnspireerd op Jessica Alba.
De Scuba gerelateerde items zie ik steeds vaker in het modebeeld.
Ik vind deze driekwart rok dan ook erg mooi, hij valt door het materiaal dan heel elegant.En toch een tikkeltje eigenwijs, door de croptop. Prachtige schoentjes, waardoor het van stoer weer naar klassiek gaat.
Het is een heerlijke mix. Verder is alles rustig, maar zie ik de kleine details die Roxanne er in heeft gebracht wel terug. Het Rose goud in de tas combineert goed met deze look. De parel oorbellen geven het klasse. En de make up is heel mooi afgestemd. Het haar had van mij ook opgestoken mogen worden, met wat speelse lokken.
Ik geef het een 9! Zo mooi vind ik het!

Alexa-150x150Alexa (20)
Beroep: Medewerker callcenter en eigen blog
www.alexaslovelyworld.nl
Het is een erg mooie look. De stijl van Jessica Alba vind ik l heel erg mooi. Ik zou net als Jessica Alba een wat langer shirtje aantrekken waardoor het een wat nettere look word. De schoenen vind ik wel heel erg mooi!

TamaraTamara Tuithof (22)
Beroep: marketing medewerkster, founder www.hollandstyle.nl
Wauw wat een prachtige look! Love it, classy, vol stijl, staat haar goed, prachtige rok, die tas en de hakken.. perfect! Ik ben helemaal overrompeld.
Super mooi. Ik denk dat je deze outfit wel vaker kan dragen. Het staat Mounira heel mooi. Ik zie dat Jessica haar haar heeft opgestoken, ik vind los wat Mounira heeft leuker. Het staat wat vlotter. Daarnaast spot ik ook een mooie nagel en lip kleur. Kan niet helemaal zien of deze hetzelfde zijn. Top look! Een van de mooiste!

romy van den bergh personal shopperRomy van den Bergh ( 23)
Beroep: Personal shopper en fashionblogger
www.styledbyromy.nl
Ik ben helemaal gek op de stijl van Jessica Alba. Ik hou zelf heel erg van vrouwelijk, classy en pasteltinten dus deze look van Mounira vind ik super! Prachtige rok. Ik had zelf voor hogere hakken gekozen, vind ze nu een beetje wegvallen. Ik zou de tas vervangen voor een envelopclutch. “Roxanne heeft en leuke outfit uitgekozen voor mounira. Chic en classy, just my style! Ik hou zelf heel veel van de combinatie met zwart en poeder roze. Mounira lijkt wel een moderne Audrey Hepburn, en dat is zeer positief!
Cijfer: 9

toveTove Marié Irehag (25)
Beroep: Modellen scout bij Fourteen Model Management en verkoopster bij een bruidsalon
Roxanne heeft en leuke outfit uitgekozen voor mounira. Chic en classy, just my style! Ik hou zelf heel veel van de combinatie met zwart en poeder roze. Mounira lijkt wel een moderne Audrey Hepburn, en dat is zeer positief!
Cijfer: 9

 

IlseIlse Blanckaert (27)
Beroep: secretaresse en verkoopster
www.aspasiablog.wordpress.com

Ondanks dat ik deze look zelf niet snel zou dragen, geef ik het toch een 8, want ik vind het wel een heel mooie, stijlvolle en vrouwelijke look. Iets braver dan we van Mounira gewend zijn, maar wel heel mooi. Mounira’s mooie, losse haren vind ik ook perfect bij deze look passen.
Cijfer: 8.

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.