Roddelfabriek

Love is blind Kenny en Kelly zouden sowieso niet trouwen

By  | 

Love is blind Kenny en Kelly

Love is blind is een heerlijke datingshow op netflix met een traditioneel concept: Zonder technologie en zonder elkaar te zien verliefd worden op elkaars innerlijk. Zo werden ook Kenny en Kelly verliefd op elkaar.

Instagram Kelly love is Blind @chaselifewithkelly.

instagram kelly love is blind
check instagram kelly love is blind

Instagram Kenny Love is Blind @kennybarnes11

kenny love is blind instagram
Kenny love is blind instagram

Love is blind Kenny en Kelly in de pods

Toen Kelly en Kenny elkaar in de pods ontdekt hadden, hadden ze meteen een diepe band met elkaar. Ze hielden al heel snel van elkaar en toen Kenny, Kelly ten huwelijk vroeg in de pods zei ze gelijk ja. Daarna gingen ze op honeymoon in Mexico en ook daar was het helemaal koek en ei. Ze hebben elkaars ouders ontmoet en dat ging heel goed. De ouders van beide kanten mochten elkaar ook en iedereen stond achter het huwelijk. In latere afleveringen kwam er naar voren dat Kelly en Kenny geen sex met elkaar hadden. Kelly gaf al een aantal keer aan dat ze bang was dat als ze het eenmaal zouden gaan doen met elkaar dat ze bang was die speciale connectie dan ook kwijt te raken. In het verleden was haar dat al eerder overkomen. Ook gaf ze aan in het verleden moeite te hebben gehad met klaarkomen tijdens de seks. Ze was ook bang dat dat in haar huidige relatie met Kenny zou gebeuren. Nog veel later zegt Kelly dat ze in Kenny haar beste vriend ziet, maar ze is toch niet echt tot hem is aangetrokken. Toch blijven ze verliefd doen en lijkt het erop dat ze echt gaan trouwen.

Kelly zegt nee tegen Kenny

Oke nu komt er een shock! Want Kelly zegt gewoon Nee! Daar staan ze dan in hun mooie trouwpak en trouwjurk. Alle familie is erbij. Ze zegt dus nee. Iedereen is in shock en in tranen. Kelly zegt later dat ze gewoon een hele goede vriend zag in Kenny en niet meer. Kenny zegt dat hij niet meer geflimd wil worden en dat het er vandaag gewoon niet inzat om te trouwen. Wellicht een andere dag maar niet vandaag. Hij ziet er droevig en aangeslagen uit.

Set up dit was van te voren afgesproken

Love is blind Kenny en Kelly zouden sowieso niet trouwen. Tijdens de reunie vertelden ze dit. Ze hadden met elkaar afgesproken dat Kelly nee zou zeggen dus het was best geacteerd allemaal. Kenny wist al dat ze nee ging zeggen. Wel was de bedoeling dat ze bij elkaar zouden blijven en eventueel later trouwen. Ze hebben nog 7 maanden gedate en daarna was het over en uit. Kelly verhuisde naar een andere staat. Ook zeggen ze beiden nog 6 maanden vrijgezel te zijn geweest tot Kenny’s nieuwe vriendin.

Kenny heeft een nieuwe vriendin

Ja je leest het goed. Daar waar Kelly nog vrijgezel is heeft Kenny inmiddels een nieuw iemand! Ze zijn helemaal hotel de botel en ze zijn al samen sinds kerst.

Nieuwe vriendin Kenny love is Blind
Nieuwe vriendin Kenny love is Blind

Love is blind tot slot

Het is natuurlijk allemaal een beetje aangezet. Beide Kelly en Kenny zeggen dat ze op camera al vaak hebben gezegd dat ze niet zouden gaan trouwen, maar dit heeft de productie nooit laten zien om het spannend te houden. Love is blind is best nep en geacteerd maar ook weer niet dus. Daarnaast zijn alle reality sterren geweldig met lange lappe tekst produceren. Zie ook mijn andere blog: Diamond en Carlton love is blind

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.