Lifestyle

Low carb club review low carb club ervaring

By  | 

Low carb club review low carb club ervaring

Lowcarbclub review ervaring. Deze review over de Low Carb Club (lowcarbclub) ervaring schrijf ik helemaal onafhankelijk. Dit is geen betaalde samenwerking en ik heb ook geen gratis producten aangevraagd. Ik wil jullie namelijk eerlijk kunnen informeren over mijn persoonlijke ervaring. Maar die is best positief komt ie!

5 kilo afvallen (doel)

Ik weet het, ik ben niet dik. Maar geloof me ik heb ook last van de Corona kilo’s. In de maand december heb ik echt heel slecht gegeten en echt helemaal niet op gelet. Ik ben met de feestdagen zeker 2 kilo zwaarder geworden. Tel daar de andere 3 kilo bij op die er sowieso al te veel aanzaten en ik weeg nu dus bijna 65 kilo met een lengte 1.70. Ik wil graag weer terug naar 60 kilo dus wat mij betreft mogen er 5 kilo’s van af. Ik heb gekozen voor de Low Carb Club omdat ik weinig tijd heb om steeds calorieën te tellen en ik gewoon niet wil nadenken of ik iets wel of niet mag dus leek mij dit ideaal. Daarnaast heb ik ook weinig zin om voor mezelf apart te koken. Ik heb namelijk kids die moeilijk eten dus die hebben al een beetje hun eigen eten en dan is het voor mij extra makkelijk om me gewoon aan mijn low carb club box te houden.

fase 1 lowcarbclub

Vorige week heb ik fase 1 low carb club besteld van de lowcarbclub. Ik kreeg een grote doos binnen. Alles zag er goed uit en je moet zelf de labels op de producten plakken. Dat vond mijn dochter vooral leuk om te doen, dus dat was meteen een leuke activiteit voor binnen.

Hoe werkt Fase 1 van de Lowcarbclub

Je krijgt een week schema waar je, je aan moet houden. Alle maaltijden zijn makkelijk voor te bereiden. Je Je hebt wel een pan, een magnetron en heet water nodig. En dit staat er niet bij: maar ik raad ook echt een staafmixer erbij aan. Maar er zijn ook een heleboel dingen waar je niks voor nodig hebt. De pannenkoeken en eieren bak je bijvoorbeeld in een pan. Voor de cappuccino heb je heet water nodig. Voor de puddinkjes juist weer koud water. Daarnaast eet je ook vaak crackers in de middag dus als je op pad gaat moet je die wel even met beleg in een bakje leggen en meenemen. Daarnaast zijn er echt lekkere geweldige koekjes en reepjes en daar hoef je niks mee te doen, behalve eten op het juiste moment.

6 eetmomenten

Je hebt 6 eetmomenten per dag met dit dieet. Ik zag daar een beetje tegenop omdat ik zelf niet vaker dan 4x per dag eet. Maar het viel reuze mee. Zo zag bijvoorbeeld een dag eruit. Ik bakte de pannenkoek met appel-karamel en daar was ik echt lang vol van. Tussendoor mocht ik dan een lekkere Atkins reep. Als lunch nam ik dan de 2 crackers met tomaat komkommer en smeerkaas of kipfilet. Daarna mocht je als tussendoortje weer een reepje, soms nam ik het reepje en soms gewoon een gekookt ei of een banaan. Het avond eten was mijn minst favoriete eten omdat ik toch wel gewend ben aan mijn eigen avond eten. Maar met de juist mindset is het prima te doen. Gewoon doen en niet te veel overnadenken. Gelukkig mag je rond 20u weer wat lekkers.

Ontbijt en lunch en tussendoortjes

Ondanks dat ik niet alles even lekker vond, vond ik het echt allemaal prima te doen. Ik heb echt geen trek tussendoor gehad door de 6x eetmomenten. De reepjes en koeken zijn zelfs buitengewoon lekker.

Low Carbclub tussendoortjes
Low Carbclub tussendoortjes

Avond eten

Ik heb me niet volledig aan het avond eten gehouden omdat ik merkte dat ik het avond eten niet lekker vond en gewoon te weinig vond, alleen champiosoep of alleen kippensoep was niet genoeg ook niet aangevuld met groentes. Ook alleen aardappelpuree was te weinig voor mij. Ik had bijvoorbeeld dan bij de aardappelpuree een gekookt ei gedaan en spinazie. En soms dus ook gewoon eigen avond eten gegeten. Maar als ik dat deed, nam ik erna niet meer de snack van 20u.

Voordelen

  • Je hoeft niet na te denken over wat je pakt uit de doos, je weet dat je het mag eten.
  • Je zult echt afvallen als je je er aanhoudt
  • De klantenservice is heel snel met antwoorden en heel behulpzaam (heb ik zelf ondervonden)
  • Er zitten echt lekkere dingen bij zoals alle reepjes en de pannenkoek appel karamel en de koekjes.

Nadelen

In vond de soepen en de omelet niet goed roerbaar maar kwam erachter dat dit wel lukte met de staafmixer op dag 3 dus ik heb 3 maaltijden niet echt kunnen eten vanwege de stukjes die niet goed geroerd waren

Ik vond een aantal producten echt niet lekker zoals de crackers (droog), de omelet ( smaakt naar eipannekoek?), de puddinkjes (te zoet) MAAR alsnog kon ik het wel eten en gaven ze een vol gevoel en ben ik echt afgevallen. Dus ook al smaakt het soms voor geen meter, kwestie van doorzetten

low carb club review ervaring

Ben ik afgevallen

Ja ik ben in 10 dagen 1 hele kilo afgevallen. Dit is voor mij prima want dat zou betekenen dat ik in een maand tijd al over de helft zal zitten van mijn ideale streef gewicht. Daarnaast heb ik me niet 100 procent aan het dieeet gehouden zoals je kon lezen. Ik heb op 1 dag zelfs een hele cheat-day gehad. Ik verwacht dat als je het helemaal strikt zou doen je makkelijk 1,5 tot 2 kilo zult afvallen zoals ze beloven bij dit dieet.

Eindconclusie

Door fase 1 heb ik een aantal producten ontdekt die ik wil gaan doorzetten. Zo wil ik in de ochtend blijven ontbijten met de pannenkoek appel-karamel of de omelet. Daarnaast blijf ik ook voor dee crackers gaan ( ondanks dat ik ze niet erg lekker vind). Alle tussendoortjes repen en koeken waren echt even lekker dus bestel ik die ook waardoor ik tot het avond eten het low carb club dieet blijf volgen. Bij het avond eten, eet ik dan gezonde voedzame koolhydraat arme maaltijden die ik dan wel zelf vers maak. Al met al een goede ervaring! Hopelijk heb je iets aan deze blog. Ben je zwanger? Check dan mijn zwangerschapsdieet van een paar jaar terug,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.