Lifestyle

Luxe Staycation in eigen tuin

By  | 

Luxe Staycation in eigen tuin

Luxe Staycation in eigen tuin. De vakantieperiode staat weer voor de deur, deze vieren we dit jaar zoveel mogelijk in eigen land door het Coronavirus. Voor sommigen is het een ramp en anderen vinden het prima om thuis te blijven tijdens de vakantie. Wij van Mounira’s Mansion hebben ons er gewoon bij neergelegd dat we de vakantie en lockdown in eigen land zullen uitzitten en we maken er zoals altijd het beste van. In deze blog dan ook aandacht voor een gezellige luxe staycation in eigen tuin.

Wat is een staycation?

De term staycation is enkele jaren geleden overgewaaid uit de VS en heeft sindsdien een grote vlucht genomen. Een staycation is een vakantie waarbij je eigen huis en omgeving als uitvalsbasis dienen. Je blijft dus in je eigen huis of tuinhuis en slaapt er ook.

Tuin Restylen

Je kunt je tuin op verschillende manieren gezellig maken. Zo kun je nieuwe kussentjes aanschaffen voor je tuinmeubelen. Ook is het leuk om een leuke vuurkorf aan te schaffen of kaarsjes op tafel te zetten. Wanneer je de tuin echt wil restylen en ook na de winter wilt blijven genieten van de buitenlucht dan is een mooie tuinkamer of luxe tuinhuis een duurzame oplossing.

Mooie tuinkamer

De tuinkamer is de plek voor mensen die het liefst het hele jaar buiten zijn en genieten van de tuin. Bij wat kouder crapy weer geniet je toch van dit heerlijke stukje luxe staycation.Een tuinkamer is een overkapping die volledig af te sluiten is met voor- en zijwanden. Een tuinkamer kan vrij staan in je tuin, maar kan ook tegen de gevel van je huis geplaatst worden. Het verschil tussen bijvoorbeeld een luxe tuinkamer en een serre is dat een serre nog aan het huis vast zit en de tuinkamer niet. De tuinkamer hoeft niet geïsoleerd te worden en de serre wel.

Royal Well | Tuinkamer Oase 88
€ 4.399,-. Gespot op fonteyn.nl

Luxe tuinhuis

Als je wat meer ruimte hebt dan kun je eens nadenken over een tuinhuis. Dit is een eenvoudig bouwwerk dat is bedoeld om in een tuin te plaatsen. Een tuinhuis gebruik je normaal gesproken als berging of als hobbyruimte. Maar als je er een staycation van maakt dan zet je er natuurlijk een gezellig bed in en leuke meubels.

Luxe Staycation in eigen tuin
Tuinhuis Leonie 2995,-. Gespot op fonteyn.nl

Geef een feestje voor twee of drie tijdens de staycation

Hoe leuk is het om je bestie uit te nodigen en even lekker samen te genieten van je mooie nieuwe exterieur. Op 1,5 meter afstand en onder het genot van een lekkere glühwein of warme choco beleven jullie een ultiem wellness gevoel in je eigen opblaasbare spa. Dit kan dus tegenwoordig gewoon in je eigen tuin. Met deze opblaas-spa maak je van je tuin in een mum van tijd een oase van rust en ontspanning. En wanneer de Corona ellende eindelijk over is kan het hele gezin van de spa profiteren, aangezien er ruimte is voor maar liefst vier tot zes personen

Bestway | Lay-Z Spa gespot op fonteynspas.com

Tot zover deze blog luxe staycation in eigen tuin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.