Lifestyle

Luxe vakantiehuizen met jacuzzi

By  | 

Luxe vakantiehuizen met jacuzzi

Ik denk dat ik net als de rest van de wereld gewoon niet kan wachten tot we weer veilig op vakantie kunnen. Het zal allemaal nog een tijdje duren en daarom durf ik ook eigenlijk niet te kijken naar vakanties in het buitenland zoals Turkije. Ik doe het wel hoor, er is een leuk instagram account die allemaal luxe vakanties laat zien in Mexico enzo en het heet @tasteinhotels.

Nou goed over het buitenland kunnen we voorlopig denk ik alleen maar dromen. Ook al mogen we weer reizen, zie ik mezelf niet in rijen staan bij het vliegveld of naast iemand te moeten zitten in het vliegtuig. En dan heb je nog al die Coronatests die je moet doen en thuis weer in quarantaine.. Nee bedankt.

Gezinsvakantie in Nederland

Ik durf wel al stiekem te kijken naar een gezinsvakantie in Nederland. Ook hierbij denk ik dan niet gelijk aan een hotel. Ik zie ons eerder op vakantie gaan in eigen land naar een veilig eigen huisje of bungalow met jacuzzi. Gezamenlijk in het zwembad is niet iets wat mij op dit moment slim lijkt gezien de situatie en ook niet over een paar maanden. Wellicht dat ik daar dan later weer anders over denk maar nu focus ik me dus op een vakantiehuis in Nederland met luxe jacuzzi. Wij zijn allemaal gek op water en we zijn koukleumen dus dan kom je al snel uit bij een jacuzzi in het huisje of in de tuin.

Parkvakanties

Omdat ik zelf niet zo goed weet bij welk vakantiepark we moeten zijn ben ik gaan snuffelen op Parkvakanties. Op hun website kun je héél simpel vakantieparken zoeken, bekijken en vergelijken. Ik ben gaan kijken voor luxe vakantiehuizen met jacuzzi. Ik werd zo blij van al die leuke huisjes dat ik mijn top 3 in deze blog met jullie zal delen.

1. Landal Kasteeldomein De Cauberg

In Zuid-Limburg bovenop de Cauberg bevindt zich Landal Kasteeldomein De Cauberg. Ze hebben daar een 6 persoons villa (6ELW) met een heel fijn groot terras incl BBQ staan. Je kunt vanaf de loungeset zo lekker bubbelen in de jacuzzi of chillen in de Sauna. Vanuit het park maak je prachtige wandelingen of fietstochten. Ze hebben een fijn restaurant, namelijk: de Zoete Zoen en voor de echte wellness freaks ligt sauna & wellness resort Thermae 2OOO, pal naast het park.

Luxe vakantiehuizen met jacuzzi
Foto gespot op parkvakanties.nl

2. Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals ligt vlakbij het drielandenpunt. Het heeft een onwijs mooi park en hier vind je ook bungalow type 4J. In de tuin staat de overdekte jacuzzi welke het hele jaar gebruikt mag worden. Binnen hebben ze ook nog een mooie zonnehemel en bubbelbad. Ook in deze omgeving kun je lekker wandelen en dagtripjes maken.

bungalow type 4J
Luxe vakantiehuizen met jacuzzi

3. Landal Amerongse Berg

Dit park won een award voor het beste vakantiepark. Landal Amerongse Berg ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt er lekker wandelen of even de stad Utrecht in. Ze hebber er de extra luxe 4-persoons bungalow 4EL2 of de 6-persoons bungalow 6EL2. Het terras lijkt wel een designterras met luxe lounge stoelen en een fijne ambiance. Ook dit huisje heeft dus een heerlijke jacuzzi.

huisje jacuzzi Nederland
huisje jacuzzi Nederland

Tot slot

Tot slot is er dus keuze genoeg. Wees er snel bij want de prijzen stijgen natuurlijk hoe later je boekt. Gelukkig hebben alle parken goede Corona/cancel maatregelen getroffen. Wanneer er bijvoorbeeld weer een strenge lockdown komt, mag je je vakantie verzetten. Tot zover deze blog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.