Lifestyle

Maak je tuin zomerklaar

By  | 

Woehoe het is weer bijna zomer. Ik vind het zelf altijd zo’n fijn vooruitzicht als het weer echt warm zal worden. Deze zomer zullen we veel thuis zijn. Als het kan met de Corona omstandigheden dan zullen we hopelijk nog een weekje weggaan met verder hebben we geen grootse plannen. Daarom is het wel lekker als we in en om het huis summer ready zijn. Ik wil in deze blog dan ook wat aandacht besteden aan het ‘zomerklaar’ maken van de tuin. Van de tuin maken we dit jaar een soort home resort.

Loungen

In de tuin wil je natuurlijk lekker loungen. En het zonnetje zorgt voor vitamine D, iets wat we allen goed kunnen gebruiken. Daarom is het natuurlijk een must om fijne loungebedden in de tuin te hebben. Een klein bijzet tafeltje erbij en een grote glazen kan met limonade en je waant je al helemaal in de Ibiza sferen.

Maak je tuin zomerklaar
Gespot op shop.parasols.be

Zweefparasol

De zon is lekker maar is natuurlijk niet zo goed voor je huid. Daarom wordt het aangeraden om wel je zonne-uurtjes te pakken (ingesmeerd met een goede zonnecrème). Maar ook dus lekker verder te chillen in de schaduw. Omdat we een luxe home resort proberen te creëren kun je het beste een zweefparasol kopen. Let erop bij de aanschaf dat je kiest voor een model met zwenkwielen zodat je die met de zon mee kunt verplaatsen. Een zweefparasol geeft een luxe uitstraling aan je tuin. Daarnaast beschikt de zweefparasol over Accento LED-verlichting. Een echte eyecatcher voor in de avond vanwege de lichtjes. Heb je niet zoveel ruimte dan kun je ook gaan voor gewone parasol. Deze kun je versieren met leuke lampionnetjes en planten eromheen.

Zwemmen en trampoline springen

Natuurlijk is het ook leuk om wat te doen te hebben in onze home resort. Een fijne trampoline voor de kids is dan ook een aanrader. Wel een veilige dus let erop dat hij een gazen hekje eromheen heeft. Daarnaast willen we ook lekker pootje baden dit kan natuurlijk in een opblaasbadje of in een opblaasjacuzzi. Een water activity table is ook leuk.

trampoline
Gespot op shop.parasols.be/

Tot zover deze blog over ‘Maak je tuin zomerklaar’. Tot de volgende blog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.