Lifestyle

Marmer accessoires tuin en balkon

By  | 

Marmer accessoires tuin en balkon
Ik denk dat ik er eindelijk uit ben.  Zoals jullie misschien wel weten zijn we onlangs verhuisd. We hebben een opknapwoning gekocht waaraan we in principe alles willen veranderen. De tuin is op dit moment verre van glamoureus. Het heeft nog geen tuinhuis, geen gras, geen overkapping en eigenlijk ontbreekt alles nog. Op dit moment lijkt de tuin eerder op een grote zandbak. Als we genoeg gespaard hebben gaan we de tuin aanpakken. Ik heb een paar ideeën via pinterest gevonden die ik heel erg mooi vind.

tuin

Accesoires in marmer
Marble (marmer) is op dit moment natuurlijk mega hot. Je ziet vooral veel telefoon en ipad hoesjes voorbij komen met een marble tintje. De kleuren die het meest populair zijn op het gebied van de marmeren trend zijn denk ik toch wel roze en wit. Ook zie je steeds meer marmer terugkomen in het interieur denk hierbij aan kaarsen, vaasjes en andere tierelantijntjes.

Dus toen dacht ik. Hoe leuk zou het zijn om buiten onder de overkapping de toekomstige tuin te stylen met marmeren accessoires.  Natuurlijk is het dan niet de bedoeling dat alles van marmer is want dan krijg je niet het ‘oehlala’ effect. Ik ben een beetje online gaan struinen en ben op de volgende artikelen gekomen. Deze zijn overigens ook prima te stylen op een balkon of klein zit-plekje voor de deur. Het moet wel overkapt zijn, want deze spullen worden er niet mooier op als ze blootgesteld worden aan ons geweldige Hollandse weer.

De marmeren tafel

marmeren tafel

Doordat wij kinderen hebben kies ik zelf voor een ronde variant. Zo kunnen ze nooit tegen een punt aanknallen. Een ander pluspunt is denk ik toch wel dat de tafel redelijk zwaar is waardoor die niet zo makkelijk omvalt.

Een vaas of plantenpot(ten)

tuinpotten marmer

Kussentjes
Natuurlijk zou het leuk zijn als je de kussentjes ook zou kunnen aanschaffen in  een marmeren look, maar je wilt ook weer niet te veel marmerachtige taferelen in de tuin omdat het er anders weer net te gemaakt uit kan zien. Daarom zou ik de kussentjes zelf gewoon neutraal houden zoals.

kussens tuin

Deze kussentjes heb ik gespot op Tuinmeubelen.nl

Kaarsjes
Kaarsjes kunnen altijd, in elke ruimte geven ze sfeer af. Naast dat ze in de tuin of op het balkon stylish staan kun je ze bij zonsondergang natuurlijk ook aansteken. In de zomer kies ik meestal voor anti-muggen kaarsjes terwijl ik in de winter meestal geurkaarsjes heb.  Als je op marmeren kaarsenhouder googelt komt er best wel veel uit deze zoekmachine.

marmeren kaarsenhouder

Marmeren opbergbak
Weer eens wat anders dan de gebruikelijk opbergboxen.. de marmeren variant. Ideaal om alles wat je in de weg staat in op te bergen. Je kunt hem ook gebruiken als klein tafeltje, dus multifunctioneel.

marmeren opbergbak

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze blog. Snuffel gerust verder op deze blog. Er is genoeg HOME.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.