Roddelfabriek

Marvin en Chiara Temptation Island

By  | 

 

Update februari 2019 sextape Louise temptation Island

 

Louise heeft inmiddels een fijne vriend Wouter.

vriend louise temptation island

Louise over haar vriend Wouter op instagram:
 “Zelfs onze discussies vind ik charmant”, schrijft ze. “Het voelt heerlijk om elke dag naast jou te mogen wakker worden en samen aan een toekomst te bouwen. Maar vooral ook bedankt om jouw schatten van kinderen aan mij toe te vertrouwen. Ze zijn fantastisch.”

Natassia Van Kerkvoorde

Dan nu Natassia Van Kerkvoorde de vriendin van Wout Bru staat op een sextape met Louise. De sextape was gemaakt toen Louise nog helemaal niet had deelgenomen aan temptation Island en nog niet bekend was. Dat gebeurde pas 5 jaar later. Natassia spreekt zich voor het eerst hierover uit in Humo.be: “Na een nachtje stappen, ben ik samen met een vriendin en haar vriend in bed beland. Het was de eerste en laatste keer dat ik zoiets deed met een vrouw. Ik heb geen spijt van wat er gebeurd is in die slaapkamer – iedereen heeft seks – maar daarom wil je nog niet dat de hele wereld dat ziet.”

Toen de sextape uitkwam heeft iemand die gelijk doorgestuurd naar Natassia’s vriend Wout Bru. Gelukkig reageerde hij oke met: Het maakt me niet uit wat ze van je denken, over mij zal je ook nog pikante verhalen horen’. Daarna hebben ze het er nooit meer over gehad.

Terug naar 2016 oorspronkelijke blog

Marvin en Chiara Temptation Island Dreamdate
Vandaag is het zover. Marvin en Chiara gaan op Dreamdate. Ik heb de aflevering al vooruit gekeken (part of my job) en ik kan je zeggen dat het spannend wordt.
In eerste instantie zie je dat Marvin niks met  Chiara te maken wil hebben. Hij mist zijn vriendin Louise en hij hoopt dat ze hem zijn misstappen met Jill en Chiara zal vergeven.
Chiara vertelt aan de kijkers thuis dat ze echt verliefd is op Marvin. Ze heeft respect voor de relatie van Marvin en Louise en zal afstand nemen en Marvin niet meer proberen te verleiden. Je ziet mooie brave beelden. Ze gaan snorkelen en verder gebeurt er weinig boeiends op de Dreamdate. Marvin bouwt een bed op de grond en dan vertrekt de cameraploeg…

Wederom gaat Marvin Vreemd. Nu ook tijdens de Dreamdate
De cameraploeg vertrekt en er zijn geen camera’s opgehangen in het huisje. Wel zijn de microfoontjes gewoon aan en hoor je alles wat er gebeurt. Wil je weten wat er gebeurde? Kijk dan de aflevering (aan het einde) Maar goed het is duidelijk. De 2 gaan wederom van bil en dit is dus de 3e keer dat Marvin in 10 dagen vreemd gaat. 

chiara en marvin koppel

SPOILER OOK AYSE EN HAROON UIT ELKAAR HAROON GESPOT MET BLONDINE

Haroon met blondine

Geruchten worden bevestigd: Louise en Melvin zijn geen echt koppel. Marvin had een relatie met Isabel
Ja je leest het goed. Na wat online speurwerk kwam ik dit bericht tegen. Marvin bleek nog een vriendin te hebben tijdens zijn relatie met Louise namelijk Isabel. Hij had dus volgens zichzelf wel een echte relatie met Louise, maar ook dus met Isabel.Marvin vertelt aan bron: hln.be

Marvin:”Ik blijf erbij: Louise en ik waren acht maanden samen toen we deelnamen aan het programma. Maar onze relatie liep wel een beetje gelijk met mijn relatie met Isabel. Isabel en ik, dat was een aflopend verhaal, we maakten altijd ruzie. Isabel en Louise hadden geen weet van elkaar, maar op Temptation is het dan uitgekomen’.

Het verhaal van Isabel bron hln.be
Isabel: “Marvin en ik waren tot september, kort voor de opnames dus, een koppel. We zijn twee jaar samen geweest, maar onze relatie is gestrand toen ik op Erasmus vertrok naar Valencia”, vertelt de 23-jarige Isabel, een knappe studente communicatie. “Hij was ontgoocheld dat ik naar het buitenland trok, en heeft me toen in België bedrogen met Louise. Voor mij kan overspel niet door de beugel, en dus heb ik die relatie meteen verbroken, vanuit Spanje.”

Groot was Isabels verbazing toen ze eind december huiswaarts keerde van haar Erasmus-avontuur, en hoorde dat Marvin intussen had deelgenomen aan ‘Temptation Island’. “Als vrijgezel, dacht ik eerst. Maar bleek dat hij zich had ingeschreven samen met Louise, als koppel. Te gek voor woorden. Je kan hen hooguit ‘fuck buddies’ noemen. De ultieme relatietest? Laat me niet lachen. Een relatietest tussen twee vrijgezellen, ja.” Marvin en Chiara Temptation Island

En dan krijgt Marvin een relatie met Chiara direct na de opnames. Ze gaan  samenwonen in het huis van haar ouders aan zee.

 

Chiara:”De dag na ‘Temptation Island’ zat ik al bij hem thuis”, klinkt het. “En vanaf dan zijn we onafscheidelijk geweest van elkaar. We hebben zelfs samengewoond op het appartement van mijn ouders aan zee.”

marvin chiara whatsappmarvin ciara whatsapp

Restaurant ruzie Marvin en Chiara

In het kort. Marvin was uiteten met een blondine. Chiara stormde het restaurant binnen met een zak kleding en gooide die over zijn hoofd heen. Iemand heeft dit allemaal aanschouwd en het op Facebook gezet. Het hele verhaal lees je hier.

ruzie melvin chiara 1564436

Sextape Louise
De sextape is van een aantal jaren geleden en natuurlijk..als je bekend wordt dan gaan andere mensen daar misbruik van maken. Lees hier meer over de sextape van Louise.

Marvin over de relatie met Chiara

” Chiara en ik hebben het gewoon één maand leuk gehad”, zegt Marvin. “Misschien gebruikte ik in het begin te veel lieve woordjes, waardoor zij een verkeerde indruk kreeg. We kenden elkaar onvoldoende om van een relatie te spreken. bron: hln.be

OOK HAROON IS GESPOT MET EE BLONDINE

haroon temptation

Einde Roddelfabriek

 

1 Comment

  1. Pingback: Temptation Island wie zijn er nog bij elkaar - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.