Lifestyle

Meal plan box kortingscode ervaring review

By  | 

Meal plan box ervaring review

Kortingscode

Meal plan box kortingscode ervaring review box ervaring review. In dit nieuwe jaar ben ik me zoveel meer bewust wat gezonde voeding voor je kan doen. Vroeger dacht ik nooit na over wat ik at, maar nu weet ik gewoon dat je echt wel op je voeding moet letten als je slank en gezond wilt zijn of blijven. Voor deze blog deel ik mijn persoonlijke ervaring over de meal plan box. Een maaltijdbox waar alles voor de hele week in zit. Op deze manier krijg je dagelijks gezonde voeding binnen en je hoeft zelf niks voor te bereiden of na te denken. Ideaal als je wilt afvallen of gewoon gezonder wilt eten.

Ik begin gelijk even met mijn kortingscode:

MOUNIRA10

How to start

Via mealplanbox.nl kun je de box bestellen en mijn kortingscode mealplanbox: MOUNIRA10 invullen. Dan worden je een aantal vragen gesteld zoals: Hoe heet je, Wat is je doel? Je kunt dan kiezen uit oa afvallen, aankomen of kiezen voor een gezondere levensstijl. Ook wordt er gevraagd of je een man of vrouw bent (in deze tijd zou het misschien wel fijn zijn als je ook voor X kunt gaan) en je mag invullen hoe oud je bent, wat je lengte is en hoeveel je weegt. Uiteraard is dit allemaal anoniem.

Nadat je hebt ingevuld of je wel of niet vaak sport en of je een actief of juist passief leven hebt komt er een mealplan uit. Bij mij kwam eruit dat ik 1500 kcal per dag mocht. Omdat ik mezelf ken en altijd overal wat extra saus overgooi of stiekem cheat heb ik gekozen voor 1200 kcal zodat ik nog een beetje kan cheaten. Je kunt zelf aangeven of je wel of geen vlees/vis/vega eet.

mealplan box kortingscode

Planning

De maaltijdbox gaat keurig met een planning. Bij mij kwam hij in de avond. Ik wist dat ik die avond thuis was, anders had ik hem waarschijnlijk op het werk laten bezorgen, dat kan namelijk ook. In de mealplanbox zaten 5 kant en klare diepvriesmaaltijden, 5x lunch, 5x ontbijt, een pak yoghurt en nog verschillende tussendoortjes. Wat me meteen aansprak was dat er ook fruit bij zat wat echt van hoge kwaliteit was.

Dag 1

Ik heb vandaag een drukke dag buiten de deur dus het komt eigenlijk perfect uit dat ik alles wat ik mag eten al klaar heb staan. Ik begin thuis met het ontbijt. Een echte ontbijter ben ik nooit, ik heb nooit honger ’s ochtends. Ik drink liever een koffie verkeerd normaal gesproken. Maar deze week heb ik besloten dat ik me netjes ga houden aan wat ik moet doen. Je mag trouwens wel koffie en thee drinken bij dit lifestyle dieet, maar er staat niet in dat je cappuccino mag dus vandaar dat ik het niet doe.

Vandaag eet ik yoghurt met als lunch een lekkere tosti met pittig gehakt (vegan). Als avondeten stond er boerenkoolstamppot met gehaktballen op het menu. Ik heb er niet veel trek in en besluit die te switchen voor de Beef stroganoff met zoete aardappelen. Ik vind alles lekker van deze dag. Het avondeten is ook gewoon qua smaak lekker. ’s Avonds mocht ik nog een mandarijn, dat was wel even lastig maar ach je moet er wat voor over hebben.

Cheat: Toch 1 koffie verkeerd gedronken en wat currysaus bij de zoete aardappelen gegeten.

Dag 2

Vandaag heb ik wederom een volledige dag buiten de deur. Ik ontbijt weer netjes thuis het is weer yoghurt, dit keer met de breakfastmix; een mengeling van gedroogde vruchten en knapperige noten. Als snack mocht ik Edamame bonen geroosterd. Ik kende het niet het zijn knapperige boontjes, beetje een gezond alternatief voor chips. Met de lunch werd ik aangenaam verrast door het bananenbrood met blauwe bessen smaak. Lekker zoet en ik mocht er 2. Als avondeten had ik de groene pesto met kerstomaatjes welke lekker was. In de avond mocht ik een cookies & cream whey shake, welke ik niet heb genomen omdat ik niet zo van de smoothies en shakes ben (wordt aan gewerkt mentaal) dus heb deze vervangen voor een banaan en een rijstwafel met smeerkaas omdat ik altijd super trek heb om 20u.

De Cookies & cream whey shake is overigens erg lekker ik heb hem na dit traject op een avond genomen en was er blij verrast over.

Cheat: ipv shake een banaan en rijstwafel

Dag 3

Hier stond een smoothie acai breakfast Bowl. Daar ik te haastig was met lezen en geen melk in huis had. Heb ik die niet genomen maar wel de Granola met banaan en Yoghurt genomen. Ook had ik er per ongeluk de happy seeds bij gegooid omdat ik niet goed had gelezen. (Die Smoothie blijft gewoon in de vriezer voor een ander moment). Als lunch had ik de tosti kaas. Gelukkig was er een tosti apparaat op de locatie waar ik was, anders had ik deze niet kunnen eten (dus belangrijk even goed te lezen in de ochtend en niet te gehaast). ’s Avonds nam ik de boerenkoolstamppot met gehaktballen en ik heb er wat chilisaus en sambal doorheen gegooid. Ik hou zelf niet van boerenkool, maar met wat saus erover dus prima te doen.

Cheat: Ik heb chocola gegeten ’s avonds geen idee waarom, maar kreeg trek en ik wou wat snoepen.

Dag 4

Vandaag weer de granola met yoghurt welke ik echt prima vind als ontbijt. Ik doe er zelf nog een halve appel bij en een paar druppels honing. Ik had geen trek in de ochtend snack. Deze nam ik vandaag rond 16u en het was een aangenaam lekker reepje: Barebell caramell cashew. Als lunch mocht ik een wrap met kaas en kipfilet. Echt heel lekker. Normaal zou ik er denk ik 2 van hebben gegeten. Ik merk wel dat ik kennelijk grotere porties van mezelf eet. Ik zit met geen enkele maaltijd echt vol, maar ik heb zeker ook geen honger meer. Het is een beetje een andere manier van eten omdat je best snel alweer een snack mag.

Als avondeten eet ik de pasta met kip in champignon-roomsaus. Het is echt heel zalig. Ik ben ook dol op pasta. Fijn dat ik dit mag eten; normaal ontzeg ik mezelf pasta. Erna mag ik nog een aardbeien whey shake, welke ik ook even heb vervangen voor 2 mandarijnen. Ook deze shake heb ik inmiddels een keer random doordeweeks genomen en smaakt ook lekker zoet.

Cheat: Niks, ik was bij mijn moeder in de namiddag en ze bood me taart aan maar ik heb het niet aangenomen omdat ik wist dat er een gezonde maaltijd op mij wachtte thuis.

meal plan box korting

Dag 5

De dagen zijn echt omgevlogen, het was totaal niet moeilijk me netjes te houden aan deze voedingswijze. Ik begin de dag met de blue bowl smoothie. Ik heb inmiddels melk in huis. In no time heb ik de blue bowl geblenderd en getransformeerd tot smoothie. Best lekker ook al is vloeibaar ontbijt niet echt mijn ding. Ik mocht ook nog een kiwi maar ik zie dat die al gegeten is door 1 van mijn kinderen dus neem ik een appel. In de middag mag ik weer een tosti kaas. Heerlijk ik ben dol op tosti’s. Ik eet nog een mandarijn en in de avond staat couscous met pittige falafel op het menu. Ook deze maaltijd warm ik op in de magnetron en ik vind hem prima te doen. Het is totaal geen vliegtuig voedsel zal ik maar zeggen; alles heeft echt smaak.

Cheat: nee

meal plan box review

Opmerkingen/ Bevindingen

Je moet alles wel goed doorlezen en voor jezelf even met een highlighter aanstrepen wat je eventueel nodig hebt op een dag zoals bijvoorbeeld een tosti apparaat. Ook had ik de beginnersfout gemaakt soms granola en happy seeds beide in de yoghurt te doen omdat ik dacht dat dat moest. Toen ik ’s avonds het weekmenu weer las: bleken de happy seeds een avondsnack oeps! Je hebt altijd elke dag minimaal een magnetron nodig.

Alle avondmaaltijden kunnen zowel in de oven en als in de magnetron ik vind dat ze er even lekker uitkomen. Ook moet je wel op tijd je avondmaaltijd ontdooien. Je mag bij deze gezonde levensstijl dus gewoon brood en wraps eten dat maakt het echt leuk. Ik mis misschien wel iets van chocola in dit dieet. Want ja een vrouw kan niet echt zonder denk ik dan. En misschien ook iets van een vorm van cappuccino welke ik er nu bij gecheat heb.

Aanrader?

Ja absoluut voor de mensen die graag gezonder willen eten en minder calorieƫn willen innemen, daar is dit ideaal voor. Ik ben 1 kilo afgevallen zonder veel moeite te doen. Laat staan wat er zou gebeuren als ik dit 4 weken zou doen!

Ik heb ook geleerd dat ik makkelijker kan met kleinere porties. Kennelijk nam ik altijd van alles te veel want deze porties zijn veel kleiner voor mijn gevoel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.