Kinderen

Meivakantie 2021 met kinderen in Nederland

By  | 

Meivakantie 2021 met kinderen in Nederland

Meivakantie 2021 met kinderen in Nederland. Dit jaar kost ons allemaal veel energie. Regels die steeds veranderen, de onzekerheid en patronen die ongewild worden verbroken… 

Maar het brengt ook goede dingen met zich mee. Want zo ben ik (voor het eerst in mijn leven) eens wat verder vooruit aan het plannen. En dan heb ik het over plannen van een vakantie. Niet in de kerst- of in de voorjaarsvakantie, maar in de meivakantie van 2021. 

Vakantie in eigen land

Ik hoop dat we tegen die tijd weer iets meer mogen en lekker met het gezin weg kunnen. My God wat kijk ik daar naar uit!!! Wel in Nederland, want ik geloof niet dat het verstandig is als we dan alweer volop met z’n allen de grenzen over gaan. Nu ben ik niet zo’n held in kamperen, maar houd ik wel van het sfeertje dat er op een camping hangt. Gemoedelijk, openhartig en ongedwongen. En het feit dat de kinderen zich daar uitstekend vermaken, helpt natuurlijk ook mee. Want tja, als zij zich vermaken, dan doe je dat als moeder toch ook?! Cliché, maar waar.

Ik ging dus op zoek naar een beschikbare camping in de meivakantie met iets meer luxe… En die heb ik gevonden! En nu ben ik daar dus zó enthousiast over dat ik deze als tip gewoon met jullie ga delen… Zoals jullie begrijpen: ik heb al geboekt! 🙂

Glamping tent op leistert.nl

Camping Limburg

Ik was dus op zoek naar een leuke camping in Limburg. Daar wil ik graag heen omdat ik dat sowieso een prachtige provincie vind. Waar heel veel te beleven valt, met heerlijke vlaai en gastvrije mensen. Een prima plek om vakantie in eigen land door te brengen dus. De zoekterm ‘camping Limburg’ leidde mij naar de website van Vakantiepark de Leistert in het plaatsje Roggel. En wat ik op die website zag, daar werd ik toch instant zo blij van…! 

Van tent tot bungalow

De ligging is namelijk niet alleen top, maar wat mij heel erg enthousiast heeft gemaakt zijn de verschillende huisjes en verblijven die je kunt boeken. Van luxe bungalows met meerdere badkamers (écht iets voor mij), safari tenten (worden de kids heel blij van), karakteristiek cabins met de sfeer van een trekkershut (ziet manlief ons al helemaal zitten) en luxe glamping tenten. En nog van alles daar tussenin. Dus of je nu een echte kampeerfreak of meer een luxe poes bent, hier hebben ze een plekje voor je!

De ideale vakantie

Behalve het grote aanbod van huisjes is er op dit vakantiepark ook nog eens ontzettend veel te doen. Zo zie ik het al helemaal voor me dat we de dag beginnen met een duik in het Subtropische zwembad, of bij mooi weer in het buitenzwembad. Gevolgd door een snelle lunch bij onze gezellig ingerichte Glamping tent (dat kan ik aan, want een eigen douche!), daarna een lekker actieve middag met midgetgolf, bowlen of aan het strandje bij de waterspeelzone. In dat laatste geval: ik met een zonnebril op en een flesje wijn uit de campingwinkel in de koelbox met mijn kont in ’t zand. Hij en de kinderen zich vermakend op de klim- en klautertoestellen in het water…

Relaxen

Eind van de middag terug naar de bungalow voor een douche en een relax-momentje. De kinderen nog even spelen met de kids van de buurtjes in één van de vele speeltuinen of met een filmpje op de bank (kan gewoon, want in het hele park is Wifi aanwezig!). Als afsluiter van de dag lekker uit eten in één van de restaurants op het park. De volgende ochtend op tijd eruit, want een dagje naar Toverland staat op het programma, dat is vanaf de camping nog geen half uurtje met de auto. Dit klinkt toch fantastisch?! Nou, dat dacht ik dus ook! Vandaar deze tip. Enjoy! Laat je het even weten als je ook hebt geboekt voor de meivakantie? 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.