Lifestyle

MERCEDES BENZ FASHION WEEK WINTER 2014 / Aziz Bekkaoui

By  | 

MERCEDES BENZ FASHION WEEK WINTER 2014 / Aziz Bekkaoui

Fashion-Week3                                 fashion-week 2                             fashionweek

Het is voor mij de tweede dag dat ik naar Fashionweek ga en vandaag wil ik iets Arabisch aan. Het wordt een Caftan. Zwart is mega ‘in’ dit jaar en de kleurkeuze is snel gemaakt. Ik vind het zelf leuk om klassieke items te combineren met kleding uit de moderne tijd. Ik kies voor een strapless top en een strakke legging eronder. Om het geheel net een tikkeltje stoerder te maken; een brede riem, lekker hoog in mijn taille.

1017542_575911619167244_1188237532_n                                                                                    *foto by Laurent Claassen

Beauty Expert @Sabrina gaat mee vandaag. We spreken om 18.00 uur af bij haar op de zaak en beginnen met een lekkere kop koffie. Hé, we blijven Arabieren en koffie met melk en suiker kan immers áltijd… Binnen twee uur tijd doet ze magische dingen met mijn haar en make-up en ook nog eens die van haarzelf! Op naar Meram in Amsterdam West om lekker te eten. Natuurlijk kijkt iedereen naar ons daar binnen want ja, we zien er veel te opgedoft uit om shoarma en linzensoep te gaan eten… Maar we don’t care en we blijven fabulous.

FASHION AZIZ BEKKAOUI

FASHION AZIZ BEKKAOUI

Time to go! Uiteraard parkeren we de auto weer eens veel te ver weg. Het is belachelijk druk en nu zijn we gedwongen om op torenhoge hakken mega ver te lopen. Onze voeten doen al pijn als we gearriveerd zijn bij de Mercedes-Benz Fashion Week. Samen met Janice, de mode-expert van Shownieuws, die ik al heel lang ken en  met Diva Mayday – a fabulous Drag Queen geven we een interview over wat we verwachten van de show van Aziz Bekkaoui.

 

Moun en Sab

 

De show is mega spectaculair. Ik vind het heerlijk om te zien dat alle kleuren goed vertegenwoordigd worden. Modellen uit verschillende landen, plus size modellen en Drag Queens worden ingezet. Heerlijk!! Aziz zet een topshow neer. En dus: een zeer geslaagde avond!

*foto by Fashionjunk

2.3

 

 

 

Haar en Make-up: Sabrina Achwak Sultan

 

Caftan: La Femme Chic

 

Riem MINC

 

Clutch: Frenchonista

 

Legging: H&M

 

Shoes: Zakyra

 

Oorbellen: handjes van Fatima uit Tunesie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.