Lifestyle

MERCEDES BENZ FASHION WEEK WINTER 2014

By  | 

MERCEDES BENZ FASHION WEEK WINTER 2014 / Said Mahrouf en Spijkers en Spijkers
Laatste dag Fashion Week

MERCEDES BENZ FASHION WEEK WINTER 2014 vandaag ben ik echt een beetje moe. Het is waar wat ze zeggen: ‘Be careful What U Wish For!’ Vorig jaar wilde ik graag naar meer shows van Fashion Week en dit jaar werd ik  overspoeld door uitnodigingen… En natuurlijk heb ik  alles toegezegd.
*Credits Lauren Claessen

MERCEDES BENZ FASHION WEEK WINTER 2014 / Said Mahrouf en Spijkers en Spijkers

 

 

 

 

 

 

Jumpsuits


had ik nog niet veel voorbij zien komen tijdens Fashion Week en vandaag had ik het gevoel dat dát precies was wat ik aan moest trekken. Ik deed mijn torenhoge pumps aan en krulde mijn haar (zelf) met een krultang aan de onderkant. Curl Power Recurling Mousse van L’Oréal erin, zodat het lekker stevig blijft zitten. Geen zin meer in uitbundige make-up, dus besloot ik  om een zonnebril op te doen. Mooie oranje lippenstift en oranje nagels. Et voilà! Gelukkig had modequeen Mariana Verkerk ook een zonnebril op, ik was dus niet de enige…
Said had een hele mooie classy show neergezet met super draagbare kleding. Allemaal creaties die je zo aan kunt doen naar een event, meeting of gala.

Oldschool

Het was oldschool gezellig en Veronica en haar vriend Digitz waren er ook. Samen waren we net een living ad voor Cachicci-PR die ons alle drie had gekleed voor deze gelegenheid.                                                                            *Credits Stylebonbon

4.6 Credits stylebonbon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’s Avonds

De afsluitende show van de zusters van Spijkers en Spijkers. ‘Safe the best for last’ dacht ik, dus droeg ik mijn meest fashionable jurk-jasje met de (te) gekke paarse mouwen. De bedoeling was om er paarse pumps bij te dragen. Maar mijn voeten weigerden, ze wilden echt geen hakken meer aan… Ik besloot niet in discussie te gaan met mijn voeten; het werden mijn boots. Weer een bril op en een mooie @estee lauder lippenstift en ik was er weer helemaal klaar voor!
Chapeau voor de zusjes! Een indrukwekkende collectie waarbij ze zichzelf overtroffen hebben.               

*CreditsEyes for Mood

 Credits Laurent Claassen

Mounira Mansour

 

 

 

 

 

 

FashionLab

 

 

 

 

 

 

 

 

Outfit Mounira 1

Jumpsuit: LAEND PHUENGKIT
Bril: Quay Eyeware
Clutch: Bracher Emden
Pumps: Steve Madden

Outfit Mounira 2

Jas: LAEND PHUENGKIT
Tas: Bracher Emden
Bril: Quay Eyeware
Panty: Bijenkorf
Laarzen: Sacha

Einde: MERCEDES BENZ FASHION WEEK WINTER 2014 / Said Mahrouf en Spijkers en Spijkers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.