Lifestyle

Meubilair voor thuis of kantoor

By  | 

Meubilair voor thuis of kantoor

Meubilair voor thuis of kantoor. Je eigen huis is je nestje, je veilige plek. Je wil je hier altijd zo comfortabel mogelijk voelen. Daarom heb je niet alleen de keuken en badkamer van je dromen gekozen, maar wil je ook voldoende aandacht besteden aan de meubels die de ruimte vullen. Nu we steeds meer van thuis uit werken, hebben veel mensen ook een thuisbureau. En ook hier wil je in stijl en tegelijkertijd comfortabel aan de slag kunnen gaan. Hier lees je bij welke designers jij zeker je gading zult vinden.

office systeem
Meubilair voor thuis of kantoor: Office systeem gespot op obumex.be

Van designklassiekers tot modern kantoormeubilair

Dé naam bij uitstek wanneer het over design kantoormeubilair gaat, is Knoll. Deze Amerikaanse designfabrikant produceert meubelen en interieuraccessoires voor verschillende doeleinden, maar heeft ook een specifieke lijn ontworpen voor kantoormeubilair, die tot ‘Office’ gedoopt werd. In deze designlijn van Knoll vind je zowel bureaus, bureaustoelen, opslagsystemen, scheidingswanden en zelfs complete werkomgevingen terug. De grootste voordelen van de designs van Knoll zijn het gebruiksgemak en de compatibiliteit. Deze stijlvolle meubels zijn ontworpen vanuit kennis en vakmanschap en zijn geschikt voor elk soort werksituatie. Het is bovendien niet zo dat de meubels eenvormig zijn omdat ze compatibel zijn. De veelzijdigheid van deze designer zie je in elk kantoormeubel terug. Hierdoor ziet elk meubel er knap uit, maar is het tegelijkertijd comfortabel en functioneel. Een ander voordeel van Knoll kantoormeubilair, is dat het om duurzame ontwerpen gaat. Er wordt vaak met gerecyclede producten gewerkt en er is een minimum aan materialen gebruikt bij de designs. 

Meubelontwerpen voor de wereldburger in jou

Wanneer je een mondiale manier van leven nastreeft, wil je dat je dit ook voelbaar is bij je thuis. Op deze way of life zijn de meubels van Man of Parts afgestemd. Je kunt bij deze fabrikant terecht voor zowel stoelen, tafels, verlichting als uiteenlopende accessoires. Man of Parts bestaat uit een collectief van designers vanuit alle hoeken van onze aardbol. Elke ontwerper heeft zijn eigen specialiteit. Een leuk weetje over de designs van Man of Parts is dat ze bijna allemaal genoemd zijn naar plekken van over de hele wereld. Zo worden er ontwerpen naar bekende straten, wijken of pleinen genoemd. Op deze manier komt het idee van reislust en wereldburgerschap mooi tot uiting.

houten tafel zwarte stoel
MEUBELS VAN PROMINENTE DESIGNERS gespot op obumex.be

Waar kun je deze design meubels kopen?

Wanneer je gaat voor uitzonderlijke ontwerpen, moet je ook gaan kijken in uitzonderlijke winkels. Winkels waar men kennis van zaken heeft en een even grote liefde als jij kent voor alles wat mooi is. Ga dus zeker op zoek naar showrooms in je buurt waar ze deze stijlvolle meubels voor bij je thuis en voor je kantoor verkopen. Zo kun je alle details goed in je opnemen en aanvoelen hoe comfortabel de stoelen en zetels zijn. Wanneer je vooraf een afspraak maakt, kun je er zeker van zijn dat er een verkoper met expertise alle tijd zal nemen om je uitleg te geven en op je vragen te antwoorden.