Beauty

Mijn nieuwe kapsel @Rob Peetoom

By  | 

Ik ben al jarenlang hooked als het gaat om Rob Peetoom. Mijn haar is mijn alles en dat vertrouw ik niet zomaar aan iemand toe. Als ik bijvoorbeeld een shoot heb dan kom ik graag naar Rob Peetoom om m’n haar even te laten pimpen. kapsel Rob Peetoom  

Rob Peetoom

De Rob Peetoom Experience
Vandaag wil ik van al dat blond aan de bovenkant af. Kim Kardashian is qua style echt een voorbeeld voor me (ja, I know NL is niet zo dol op haar. Maar ik wel!) Kim gaat terug naar Brilliant Brunette, maar ik niet. Ik wil toch nog even een Ombre onder in mijn haar. Na de zomer kan ik altijd weer terug naar mijn bruine natrual look.

Afspraak maken
Ik bel donderdag  voor een afspraak en vrijdag kan ik al terecht. Rob Peetoom zit ook in de Bijenkorf, maar ik kies liever voor de rust en de privacy die de Elandsgracht te bieden heeft.

TIP!!!Neem een foto mee naar je afspraak!
Mijn hair-specialiste voor vandaag is Phoebe. Een leuke bruisende kapster met dezelfde attitude als ik. Ze vertelt me over de trends: harde lijnen, veel schaduw effecten en natuurlijke kleuren.
Het is heel belangrijk als je naar de kapper gaat om een foto voorbeeld mee te nemen van wat je zou willen. Zo heb je bewijs dat je dit kapsel van te voren met elkaar hebt afgesproken en dat het eindresultaat hier op moet lijken. Ik ben helemaal verliefd op deze look die ik online vond en ik laat haar het plaatje zien.

kapsel rob peetoom

Kapsel Rob Peetoom

Koffie/Knippen/Kleuren/Kletsen 
Rob Peetoom ElandsgrachtOnder het genot van een koffie verkeerd, bespreken we de mix van de harde lijn bij het knippen van de laagjes, de schaduw aan de onderkant van de ombre en het zo natuurlijk mogelijk houden in het algemeen.
Ik kam zelf mijn haar uit, dat doe ik altijd want ik vind het niet fijn als iemand anders dat doet. Daarna begint ze met verven. In de tussentijd tik ik lekker aan m’n blog. Er is daar Wifi, dus ideaal. Na een tijdje wordt m’n haar uitgespoeld en doet Phoebe er een toner in. Alle producten die deze dag gebruikt worden zijn van RedKen. De zijdezachte technologie van de Redken producten helpen  de structuur van het haar te beschermen en de pH-waarde te behouden. Daarnaast beschadigt het haar bijna niet als je deze producten gebruikt en dat is natuurlijk ook heel belangrijk.
Afijn, kammen, verven, toner, knippen, föhnen en voila:
Ik ben er super blij mee, precies wat ik wilde:

1396776492989

I Love It! Zie ook mijn andere Rob Peetoom Blogs

5 Comments

  1. Pingback: Diary Mounira April - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.