Fashion

Mijn zomer musthaves

By  | 

Mijn zomer musthaves
Ik merk dat er een aantal items zijn waar ik helemaal verslaafd aan ben en het leek me wel leuk om hier een blogje over te schrijven. Dit zijn gewoon random producten die ik graag gebruik, of ga aanschaffen.

Every boy or girl needs a good pair of Jeans
En om dan deze musthave blog af te sluiten was ik blij verrast met de (online) winkel Jeanscentre. Ik kreeg een giftcard opgestuurd en mocht wat bestellen. Nu kan ik je vertellen dat als je in de Sale koopt je voor minder dan 50,- wel 4 items kunt shoppen. Zo heb ik voor Noah een stoere Jeans. Voor Nimra deze goeie heerlijke ( die ik ook wil!) en op de valreep nog 2 shirt voor de hubster in de uitverkoop. Ik hou dr van!

garcia jeans

jeanscentre

Bonprix bij mijn Mijn zomer musthaves  
Ik vind het heerlijk om online te struinen naar kleding en ze hebben bij Bonprix altijd heel veel keus. Deze 2 jurkjes heb ik daar gespot en die zijn super leuk voor Nimra. Het gouden jurkje kan ze aan op haar papa’s verjaardag en die witte is top voor de zomer. Beide hebben ook nog eens leuk prijsje want ze kosten onder de 15,-.

Mijn zomer musthaves

Ik heb overigens ook een goede tip voor je. Mocht je nou iets bij Bonprix willen shoppen, check dan altijd ffe Korting Bonprix. Dat is een website met kortingscodes, wellicht zit er een leuke korting bij en dat is toch altijd mooi meegenomen.

Bio Oil
Het is niet meer zo ijskoud en ik heb gewoon al 2 keer met blote benen in de tuin gezeten. YAAY! Ik onderhoud mijn benen als volgt: Ik sport zo’n 2/3 x per week. Hierdoor heb ik van die kleine contouren gekregen op mijn benen. Verder smeer ik na het douchen mijn benen in met Bio oil. Super fijne olie vind ik dit. Mijn benen worden er lekker zacht van en ze ogen gezonder omdat ze ingevet zijn.

bio oil bio oil

Site die ik onder de aandacht wil brengen
Bullboxers
Ik heb ze nog niet, maar ik ben helemaal verliefd op deze schoenen van Bullboxers.  Ik wil ze het liefst alle 3.

bullboxer schoenen rtl4

Jake Fisher
Dit vind ik zo’n leuk merkje voor Noah, we hebben weer een aantal items opgevraagd en hierbij een foto ter inspiratie van wat Noah rond deze tijd van het jaar draagt.

Mad4eyebrows
Dit is echt een van mijn favo beautyproducte van dit moment. In het wenbrauw-poeder zitten kleine nep haartjes verwerkt zodat je wenkbrauwen extra goed gevuld zijn. Ik hoef ze na het aanbrengen verder niet bij te tekenen. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goed wenbrauw vullend potlood/kwastje. Te koop bij mad4beauty.nl Past top in mijn musthaves april, maar ook voor het hele jaar.

Kindergoodies
Te leuk om er niet even een foto van te plaatsen, maar ook deze items worden naar hartenlust gedragen. Op de foto van links naar rechts:

Schoenen Hummel, Maillot Bonnie Doon, shirt en rokje Petit, Sophie de Giraf

Schoenen Hummel, Maillot Bonnie Doon, shirt en rokje Petit, Sophie de Giraf

Schoenen Hummel, sokken Bonnie Doon, pakje Petit.

Schoenen Hummel, sokken Bonnie Doon, pakje Petit.

Dit waren Mijn zomer musthaves. Check mijn instagram voor meer inspi!

En dan last but not least… als je nou echt leuke uitstapjes zoekt voor de kids moet je even kijken op mamaliefde.nl Ik heb deze blog site recentelijk ontdekt en ik merk dat ik het heel fijn vind om te lezen hoe kids bepaalde uitstapjes ervaren, zodat ik van te voren al een goed beeld heb van een activiteit. Ook staan er leuke mama weetjes en tips op. Aanrader.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.