Videos

Moeder en dochter fotoshoot vlog

By  | 

Moeder en dochter fotoshoot vlog

Je leest het al wij hebben een moeder en dochter fotoshoot gehad. Super leuk om met mijn dochter dit soort dingen te kunnen delen. Als klein meisje wilde ik ook heel graag modellenwerk doen, maar ik woonde in een dorpje in Tunesië en helaas was dat echt onmogelijk. Nu heb ik voor mezelf een leven opgebouwd in de media. Ik presenteer, acteer, doe modellenwerk en nog veel meer. Inmiddels is ook Nimra kindermodel.

Klik op deze afdeling of hier voor de vlog

moeder en dochter fotoshoot

Wat gaan we zien in deze vlog?

  1. De moeder en dochter fotoshoot natuurlijk.
  2. Ons half Turkse neefje is geboren en we gaan op babybezoek.
  3. Saro Tomi doet mijn make-up
  4. Ik ga repeteren voor een nieuwe Nederlandse TV-serie
  5. Ik laat jullie nog meer familie vrienden en collega’s zien.

 

Hakim sluit op bijzondere wijze mijn vlog af in de Meervaart.

In deze vlog: Frank, Elseline, Maja, Janneke, Saro, Michelle, Iris, Ramzi, Joenca, Nora, Selin, Arty, Dieu, Hakim

Over mij:

Hoi lieve kijkers. Ik ben Mounira Mansour en misschien ken je me wel nog van SpangaS of nu als presentatrice bij Life is Beautiful RTl4 of als de moeder van Sal in Forever. Ik heb besloten om in 2019 het vloggen op te pakken dus bij deze. Wij maken van iedere dag een feestje. Zo gaan jullie meer zien van mij als persoon, maar ook van mijn dochter Nimra en van mijn zoon Noah. Beide kids zijn dol op de camera en dat zal je ook zien in deze Behind the scenes. Het is geen act we zijn gewoon zo:) Mensen denken dat ik Marokkaans ben omdat ik vaak een Marokkaanse speel in TV-series. Ik ben zelf half Nederlands half Tunesisch. Als je het leuk vindt om op te hoogte te blijven van mijn uploads, dan kun je (gratis) abonneren op mijn kanaal via deze link ( weet de link niet iemand wel?) UPLOAD SCHEMA: Elke zaterdag tussen 18u en 20u.

Volg me op * INSTAGRAM:

of @mouniramansour *

SNAPCHAT: Mounira Mansour *

FACEBOOK:

 TWITTER:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.