Baby

Moeder en dochter nagels

By  | 

Moeder en dochter nagels
Yoehoe het kan EINDELIJK! Nimra is nu op een leeftijd dat ik leuke dingen met haar kan doen. Al sinds ze geboren is wacht ik op het moment dat ik lekker met haar kan tutten. Toen ze nog een klein baby-tje was was ik altijd lekker met haar aan het knuffelen en aan het spelen en dat doe ik natuurlijk nog steeds. Nimra is nu 9 maanden en ze begint echt te transformeren van baby naar kindje. Het is een makkelijk meisje. Als ze maar bij me is vindt ze voor de rest alles goed. We doen allemaal leuke dingen samen. Als ik koffie ga drinken met vriendinnen gaat ze mee. Ook boodschappen en shoppen vindt ze prima. Als we bijvoorbeeld met ons gezin gaan eten houdt ze het ook makkelijk vol aan tafel. Dat komt omdat ze graag eet. Dus als je haar in een stoeltje zet met wat lekkers en wat te spelen dan vindt ze alles prima.

Moeder en dochter nagels

Nails
Vandaag gaan we nageltjes lakken. Ik laat mijn nagels doen en Nimra haar teentjes. Haar vingertjes doen we nog niet want die stopt ze nog in haar mond en dat lijkt me niet zo verstandig… Dit is de 2e keer dat we dat doen. Toen ze een paar maandjes oud was had ik zelf al een keer haar teennagels gelakt..

Memory: Mijn moeder had vroeger toen ik nog baby was een keer mijn nagels rood gelakt en me toen naar mijn oma gebracht. Mijn oma was zo geschrokken ze dacht dat het bloed was!

mama en dochter nagels

Nguyet de schat heeft speciaal voor mijn meissie een babystoeltje meegenomen zodat ze goed kan zitten. Nimra krijgt de keuze uit 3 kleuren en ze kiest natuurlijk roze. Helemaal leuk!

Nimra nagellak het beste voor je kind nagels

Nailart
Als we beide ons nagels roze hebben krijgen we diamantjes erop. Nimra op haar grote-teentje eentje. Ik heb zelf op mijn duimen 6 steentjes.

Nimra nagels

Tevreden
Het was super gezellig zo met mijn prinsesje. Ik heb leuk met Nguyet gekletst, koffie gedronken en ja Nimra was mee dus dat maakte het extra speciaal. Volgende keer gaan we weer wat anders leuks doen en dat kan ook gewoon’ lekker naar de kinderboerderij gaan’ zijn hoor.

Nguyet van ‘My Beauty Licious’ is geweldig met nagels. Ze heeft een salon in Amsterdam en in Lisse. Check her out op Facebook en maak een afspraak. Ik ben fan 🙂

Nuyet My Beautylicious

my beautylicious

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.