Lifestyle

Moederdag 2021 cadeau tips

By  | 

Moederdag 2021 cadeau tips

Moederdag 2021 cadeau tips. Ik deel in deze blog producten die ik zelf heel fijn vind om te hebben en om te krijgen. Ik heb deze producten allemaal in huis en ben er super tevreden over.

SmileWhite

Witte tanden vind ik zelf altijd heel mooi hoe witter hoe beter. Ik heb zelf van mezelf mooie rechte tanden dus ik zou niet zo snel van die porseleinen nep tanden nemen (ook al vind ik het wel super mooi bij mensen). Daarom bleek ik mijn tanden veilig en effectief met smile white.

Smilewhite kortingscode: mounira20

smile white mounira

Schoenen altijd leuk om te krijgen

Ik vind het zelf altijd leuk om schoenen te kopen en te krijgen. Ik heb nu ook weer hele leuke nieuwe sneakers van de vanharen. Deze sneakers doen me een beetje denken aan de vroegere witte Adidas met de regenboog kleurtjes aan de zijkant. Deze zijn niet van Adidas maar van Graceland en ze hebben een leuk glitter detail aan de zijkant.

vanharen influencer

Geurwolkje

Ik vind het altijd heel fijn als ons huis lekker ruikt. Ik krijg ook altijd complimenten als mensen binnen komen. Dan hebben ze het over ons lekkere vanille geurtje van geurwolkje. Het is heel makkelijk je doet een paar druppels in wat water in het geurwolkje en je zet hem aan. Het wolkje is er in verschillende kleuren en varianten en je kunt de kleur aanpassen en er komt stoom uit. Echt een aanrader.

Kortingscode geurwolkje: MOUNIRA15

geurwolkje

Zarabon

Ik ben een echt Zarameisje mijn hele instagram staat vol met Zara kleding en mij kan je altijd blij maken met een Zarabon.

zara meisje

Support your locals

Ik heb voor moederdag leuke cupcakes besteld via instagram. Ik zag een vrouwtje die deze maakt en dacht why not! Deze breng ik dan naar mijn moeder en oma. Dus heb jij ook een leuke local in de buurt? Support deze door een dienst of product bij deze persoon af te nemen.

Tot zover deze blog over Moederdag 2021 cadeau tips

Wellicht vul ik hem nog aan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.