Lifestyle

Moederdag cadeau tips 2022

By  | 

Moederdag cadeau tips 2022

Eindeloos heeft ze je luiers verschoond, je knuffels gegeven, je gedoucht en wanneer je huilde, je getroost. Believe us or not maar Moederdag komt er alweer bijna aan. Moederdag valt in Nederland en België op de tweede zondag in mei. Op 8 mei is het dus tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. En daarom zetten we weer even een aantal leuke Moederdag cadeau tips op een rijtje.

Jumpsuit

Een vrouw kan nooit genoeg kleding hebben en alhoewel we natuurlijk graag duurzaam willen leven, kun je jaren doen met een goed item. Vandaar ook dat we even ingaan op de jumpsuit. Je kunt hem naar allerlei gelegenheden dragen. Of je nu naar het strand wilt, een (bedrijfs) feestje hebt of gewoon fabulous naar het werk wilt. Met een goeie jumpsuit sla je plank eigenlijk nooit mis. Een van de vele voordelen van een jumpsuit is dat het comfortabel zit en het je slanker laat lijken. Je kunt een jumpsuit het hele jaar door dragen, ‘s zomers trek je alleen de jumpsuit aan en in de winter draag je er een jasje of vest overheen. Zowel te combineren als met sneakers of hakjes. Het enige nadeel is, dat als je naar het toilet moet, hij uit moet. Daarom is het wellicht handig om na te denken of je een jumpsuit met rits wilt (welke dan sneller open te krijgen is) of juist met knopen.

jumpsuit
jumpsuits gespot op my-jewellery.com

Moeder & dochter armband

‘A girl can never have enough jewellery’. Bij My Jewellery hebben ze als Moederdag cadeau de Moeder & dochter armband. Deze set bestaat uit twee armbandjes waar bij ieder armbandje een bedeltje aan hangt van een hartje welke precies in elkaar passen. Je kunt als dochter er 1 houden, maar je kunt ze ook beide aan mama geven. Ook zijn er super leuke bijpassende sieraden bij te bestellen als je iets meer kunt/wilt geven. Denk hierbij aan een bijzondere ringen set of leuke oorbellen.

my jewellery armband
My Jewellery armband: Mother & Daughter

Planten

Als je moeder groene vingers heeft dan kun je zeker je lol op met planten. Planten vallen ook onder de duurzame categorie wich we love. Verzorg een plant goed en je kunt er voor langere tijd van genieten. Wij adviseren dan ook eerder voor een mooie plant te gaan dan voor een mooi bos bloemen. Een bos bloemen, hoe mooi ook verlept in een aantal dagen en dat heb je niet met een hangplant. Maar ook van een tuinplant kan ze nog lang genieten. Denk hierbij aan de hortensia, Azalea of een mooie Fuchia.

hangplant gespot op pinterest op wonenonline.nl

Geef een activiteit

Samen herinneringen maken, daar draait het leven toch om?

Wist je nog die ene keer toen we….

Ja daar willen we meer van, leuke herinneringen samen maken. Van samen een leuke boswandeling maken tot pannenkoeken eten en varen op de pannenkoekenboot. Een activiteit geven is ook speciaal. Hier noemen we nog een aantal leuke activiteiten:

  • Samen naar de Hamam
  • Een keer naar de klimhal
  • Lunch op een ludieke locatie
  • Een strandwandeling maken
  • Samen een museum bezoeken
  • Uitgebreid dineren
  • Een massage nemen

Tot zover deze blog: Moederdag cadeau tips 2022. Maak er een onvergetelijke dag van

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.