Lifestyle

Mooi Vinyl behang

By  | 

Mooi Vinyl behang

Mooi Vinyl behang. Ben je opzoek naar behang wat tegen spetters kan en wat anders is dan ander behang? Zoek je behang voor bijvoorbeeld in het toilet, douche of in de keuken? Zoek je behang dat gedeeltelijk uit kunststof bestaat? Say no more, je bent dus opzoek naar het mooie Vinyl behang. Vinyl behang is deels kunststof, de onderlaag is vaak van papier gemaakt, maar daar komt een soort kunststof laagje overheen en zo ontstaat de vlakke variant. Je hebt ook in vinyl weer veel verschillende stijlen. Denk aan bijvoorbeeld schuimend of opschuimend vinyl. Hiermee kan je kleine oneffenheden of onregelmatigheden in een muur bedekken. Opschuimend vinyl voelt wel sponsig aan en komt echt een beetje van de muur af qua look.

badkamerbehang gespot op decorette.nl

Nadelen en voordelen Vinyl behang

We beginnen met de nadelen want die zijn er niet echt. Het is gewoon kwalitatief heel goed spul en daar betaal je voor. Het is wel duurder dan normaal behang. Een nadeel is dus dat het duurder is. Een ander nadeel is dat je het niet makkelijk van je muur kan afstomen. Als het er eenmaal opzit kan je als je het zat bent, het beter over schilderen. En dan nu de voordelen. Er zijn gelukkig veel meer voordelen. Zo is het dus vooral erg sterk behang. Het scheurt niet en kan wel tegen een opstootje. En ja het kan dus tegen spetters, wat ons betreft is dat het absolute top voordeel.

Vliesbehang gespot op decorette.nl

Vinyl aanbrengen op de muur

Als je zelf wilt behangen dan kun je het beste even een YouTube video er bijhalen. Het gaat namelijk best anders dan het normale behangen. Zo moet je bijvoorbeeld de stroken insmeren met lijm en juist niet de muur. Ook gebruik je een speciale sterke lijm hiervoor omdat het behang ook veel zwaarder en dikker is dan het gewone behangpapier. Stel je wilt het eraf halen dan is dat wel echt een lastige klus. Zoals we al eerder schreven kun je het er lastig afstomen dus kun je het dan beter over schilderen.

Last but not least

Last but not least. Het is gewoon heel mooi vinyl behang. Het is stevig en het is ook nog eens spatvrij. Een echte eyecatcher voor aan de muur. Je kunt ontzettend variëren met kleuren. Maar je kunt ook bijvoorbeeld gaan voor een satijnenlook of juist een betonlook. In deze blog vond je onze bevindingen over mooi vinyl behang. Tot de volgende blog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.