Kinderen

Mooie zwangere mama’s

By  | 

Mooie zwangere mama’s
Nikkie Plessen krijgt na haar dochter nu een zoontje! Ik vind dat ze er werkelijk op elke instagram foto fantastisch uitziet. Het lijkt net of zij geen enkel kwaaltje heeft, dat niks dik wordt behalve haar buik. Check die broek dat is denk ik een maatje 26 (xs) I know not fair!

Nikki Plessen zwanger

kourtney kardashian zwanger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kourtney Kardashian behoort tot de mooie zwangere mama’s en is inmiddels alweer zwanger van haar 3e kindje. Ik ben niet weg van haar style, maar het is niet slecht.

Doutzen is alweer bevallen van een prachtige dochter. Wat is Doutzen toch knap! en wat oneerlijk dit: geen onderkin of dikke armen… alleen een mooie buik.

doutzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marly van der Velden is ook bevallen van haar dochter Sammy-Rose, Moet jij zelf bevallen en ben je er een beetje bang voor? Denk maar zo “als zij het kunnen kan ik het zeker.”

marly van der velden zwanger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicolette van Dam heeft haar eerste dochter Lola-Lily genoemd en ze is bevallen van haar tweede: Kiki-Kate. Ze beschermt haar dochters privacy op instagram door weinig duidelijke foto’s te plaatsen. Wat een mooie zwangere mama.

nicolette zwanger

Lieke van Lexmond heeft haar newborn zoontje wel een erg bijzondere naam gegeven namelijk: Vik Barthelemy.

Lieke van lexmond zwanger

Kim Kardashian is misschien wel niet zwanger nu, ze deelt wel een leuke baby foto van zichzelf waarbij ze precies op haar dochtertje Noth lijkt.

kim north

1 Comment

  1. Pingback: BN-ers zwanger 2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.