Fashion

Mounira Mansour werk

By  | 

Mounira Mansour werk

Voor als je mij ( ik Mounira Mansour) voorbij zag komen en denkt.. Waar ken ik haar nou van? Laat het me je even gemakkelijk maken.
Ik werk al een tijd als presentatrice bij Life Is Beautiful RTL4. We maken een lifestyleprogramma. Wat ik doe? Ik zoek voor de kijker thuis uit hoe een bepaald product werkt, wat de hotspots van een bepaalde plaats zijn, ik ga opzoek naar laatste beauty trends enz. Voor dit programma komen we echt overal, van kleine beauty salons tot de grote events zoals de Beauty Awards.

Ik ben ook actrice bij de kinderserie #forever . Deze jongeren serie gaat over 4 kinderen die van alles mee maken terwijl ze op de middelbare school zitten.

Ook ben ik natuurlijk blogster, dit doet ik sinds 2014 en ik heb hier gelukkig heel veel werk in. Mijn blogjes gaan over: Lifestyle, Fashion, Beauty, Mommy en eigenlijk alles wat me bezig houdt of op mijn pad komt. Vloggen doe ik nog niet echt, maar daar komt wellicht verandering in.

Ik heb wat video’s onder elkaar gezet van een aantal projecten.
Mounira Mansour werk:

Marokkaanse actrice Nederland:

#Forever Sal Noor Nadia thuis from mune on Vimeo.

Life Is Beautiful RTL4 Mounira

Presentatrice

De reclame van Beterbed

Het was heel erg leuk om deze reclame te doen. Reclame is weer totaal iets anders dan film. Je moet hetzelfde wel 10 keer doen.

Deelneemster Fort Boyard

Dit was echt een droom die uit kwam. Ik ben zelf niet zo’n dare devil, maar op deze manier werd ik wel uit mijn comfort zone gehaald

Deelneemster Shopping Queens

En natuurlijk….. SPANGAS! Heb ik toch zo’n 3 jaar ingezeten als Marjana de vriendin van Jole. Maar dit is alweer zo lang geleden zelfs het beeld is oud haha.

Ik heb ook een online CV.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.