Lifestyle

Mounira naar de camping!?

By  | 

Mounira naar de camping!?

De vakantieperiode is weer aangebroken. De grote schoolvakanties staan voor de deur en ondanks dat het weer in Nederland zoals altijd nog even op zich liet wachten, is het bijna weer tijd om de koffers te pakken!
Als je met kinderen op vakantie gaat, is het belangrijk dat er genoeg entertainment is; zwembaden, speeltuinen, peuterbadjes en misschien wel een kinderdisco. Bungalows en kamperen zijn voor gezinnen met kinderen het meest populair, en hoewel ik normaal liever voor een all inclusive hotel ga begin ik toch te twijfelen. Het voordeel van de camping is dat ze op gezinnen zijn gericht, en er dus veel te beleven is voor kids. Heel erg leuk, maar bij een camping denk je niet meteen aan luxe. Toch hoef je tegenwoordig niet af te zien om te kamperen!

Glamping

“Glamping” is een combinatie van glamour en camping. Op de glamping kun je zoals de naam al zegt, op een meer glamorous manier kamperen. Op glamping.nl kun je binnen Europa zoeken naar meer dan 1000 glampings. De website geeft meteen aan hoeveel uur het rijden is naar de bestemming. Ook kan je aangeven of je kinderen, een baby of een peuter hebt. Ideaal voor een auto vakantie met kids!

mounira naar de camping

De camping

Op een gewone camping slapen betekent tegenwoordig niet meer dat je per se in een tent hoeft te slapen. Je kunt op een camping vaak ook een huisje, stacaravan of appartement huren. Met een baby zou ik eerder kiezen voor een appartement, maar als Nimra wat ouder is lijkt het me wel leuk om een keer te gaan kamperen. Back to basics met het hele gezin in een tent. De variatie aan tenten is zo huge: je hoeft echt niet in een klein tentje te zitten.

 

Boerencamping

Je kunt ook met je gezin naar een boerencamping. Hier kunnen kinderen bijvoorbeeld helpen met dieren of met het pakken van de eieren. Een hele nieuwe ervaring voor city kids! Als je een jaartje binnen Nederland wil blijven is dit toch een bijzondere ervaring.

 

MINI

Hebben jullie de MINI met tent wel eens gezien? Deze Mini is echt heel cute, en heeft op zijn dak een tent waar je met twee personen kan slapen. Helaas geen optie voor het hele gezin, maar hoe leuk is deze auto? Als je met z’n tweeën op vakantie gaat is dit perfect.mini met tent

Have a nice holiday!

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.