Roddelfabriek

Nieuwe emoticons facebook

By  | 

Nieuwe emoticons facebook

Het is dan eindelijk zover. We kunnen i.p.v. de standaard like button nu ook  andere gevoelens uiten op een bericht met emoticons. Zo zag ik net dat behalve de aantal vind-ik-leuks ik maar liefst 2! Ja 2 GEWELDIGS heb gehad op mijn laatste post. Joepie!! hihi. Ik moet zeggen goed zo facebook eindelijk! Dit was heel erg nodig. Wij communiceren anno 2016 graag in emoticons en nu kun je dus meerdere gevoelens over een bepaalde post uiten dmv nieuwe emoticons facebook.

Nieuwe emoticons facebook

De nieuwe emoticons:

likeLeuk (like)

GeweldigGeweldig

GrappigGrappig

VerbluftVerbluft

VerdrietigVerdrietig

BoosBoos

Verdrietig (Nieuwe emoticons facebook)
Het was dan natuurlijk zeer treurig als iemand een verdrietig verhaal poste dat het enigste wat je kon doen was een like geven, natuurlijk kon je een reactie geven maar niet iedereen heeft daar behoefte aan. Als ik iets treurigs voorbij zag komen, durfde ik niet te liken.

Sexy
Het enige wat ik nog mis is sexy of verliefd. Je weet toch die smiley met die hartjes ogen die je bij whatsapp hebt? Die zou top zijn.  Wellicht komt die erbij in de toekomst.
Voor nu zeg: Dank jullie wel voor het lezen van al mijn post en deze Nieuwe emoticons facebook  Geweldig

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.