Roddelfabriek

Nieuwtjes

By  | 

Nieuwtjes

Nieuwtjes, Geserveerd op een dienblaadje favoriete fresh & crispy celeb nieuwtjes.

1. Cara Delevingne steelt campagne Balmain van Rihanna

Sorihhhh! Cara steelt campagne van vriendin Rihanna! Tegenwoordig spot je Cara in elke grote campagne en ze heeft nu de campagne van Balmain gescoord.

Cara vervangt Rihanna in de campagne samen met modellen Jourdan Dunn, Binx Walton, Issa Lish, Kayla Scott en Ysaunny Brito. Wij vragen ons af of dit frictie zal veroorzaken tussen de twee besties..

Hier wat foto’s van Miss Cara the IT-girl in de Balmain campagne nieuwtjes:

Nieuwtjes

image (2)

Nieuwtjes balmain

2. Khloe Kardashian’s vriendje nog steeds getrouwd!

Holy shit. Krijgen we nu weer een Demi-Ashton-like scheidingsdrama? Het vriendje van Khloe Kardashian, French Montana, is nog steeds getrouwd met Deen Kharbouch. Ze liggen momenteel in een scheiding.

Afgelopen week heeft French Montana Khloe verwent met onder andere een gloednieuwe Jeep. Volgens Deena had dit geld beter besteed kunnen worden aan haar kinderen. French Montana weigert schoolgeld te betalen voor zijn zoontje, aldus Deena. Ook heeft hij zijn zoontje al maanden niet gezien omdat hij te bezig was met de Kardashians.

Khloe! Wat doe je nou? Waarom ga je weer voor een bad guy?!

image (2)

 

3. Joran van der Sloot trouwt vandaag!

apart nieuwtje: Waren jullie hem al vergeten? Joran van der Sloot trouwt vandaag met Leidy Figueroa, zijn zwangere Peruaanse vriendin. De trouwerij wordt gehouden als een kleine plechtigheid in de gevangenis met  zijn advocaat Altez als getuige.

In 2012 is van der Sloot veroordeeld tot 28 jaar celstraf na de moord op Stephany Flores in 2010. Van der Sloot heeft zijn girlfriend leren kennen in de gevangenis. Zij verkocht daar kaarsen en sigaretten.

Blijkbaar is sex behind bars mogelijk. Joran van der Sloot zal het opgroeien van zijn kids missen en enkel zien tijdens bezoekuren. Yep.. meervoud.. kids.. ze krijgen namelijk een tweeling! Wat vinden jullie hiervan? De baby’s wordt verwacht in September.

image (3)

 

Deze ochtend lazen wij ook deze nieuwtjes

Relatie Brody Jenner en Lauren Conrad was nep
Sylvie intiem met een spaanse man
Jay Z en Beyonce spreken Kimye niet meer
Beyonce zit vol haat
Jim Bakkum ontslagen bij shownieuws

Dit jaar ‘meer dramatische’ cliffhanger GTST
Zus Sabia omgekomen in Turkije

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.