Kinderen

Nimra Alyssa is geboren

By  | 

Nimra Alyssa is geboren

Oh my god! Ze is er mijn dochter Nimra Alyssa is geboren. Ik kan het gewoon bijna niet geloven. Ongelofelijk! Ik ben gewoon echt moeder van 2 kinderen, Noah en Nimra. Wat hebben we lang op haar gewacht… Ik heb diverse blogs geschreven over de zwangerschap en zelfs een over mijn zwangerschapsdieet. Alle kleertjes zijn wel 100 keer gewassen en gestreken en uren hebben we (vooral ik) in haar kamertje doorgebracht. Er ging geen dag voorbij dat ik niet aan het babytje in mijn buik dacht en natuurlijk aan het feit dat ze steeds groter werd en er bijna uit zou komen. Nou ze is er dus met 10 vingertjes en 10 teentjes. Ze weegt maar liefst 4 kilo en ze is geboren middels een natuurlijke waterbevalling

Nimra

Nimra Alyssa is geboren met maatje 56 dus ik kon haar gelukkig het schattigste pakje aan doen als eerste newborn pakje. Papa was erbij en hij moest een traantje laten net zoals bij Noah. Noah heeft zijn zusje meteen gezien na school.
Ik heb overigens ook een heel bevallingsverhaal geschreven over deze bevalling. Als je op die link klikt kom je ook uit bij die van Noah. Wij gaan weer even verder genieten van het feit dat Nimra Alyssa is geboren.
Nimra Alyssa is geboren
Lees Hier wat meer over de water bevalling en tot gauw weer op de blog!

dochter mounira nimra

XXX Mounira

 

 

3 Comments

  1. Pingback: bruce jenner vrouw

  2. Pingback: Zwangerschapsdieet - Mounira's Mansion

  3. Pingback: persoonlijk-verhaal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.