Fashion

Nude inspiratie

By  | 

Ik ben gek op de kleur Nude. Nude kun je het beste vergelijken met huidskleur/beige. Ook in Nude heb je weer verschillende tinten. Iedere huidskleur is natuurlijk weer anders. Iemand die ook echt gek op Nude kleuren is, is onze vriendin Kim Kardashian. Je kan er zo oneindig mee combineren. Die kleur past gewoon bij alles en iedereen.

Te beginnen met Nude’tude van The balm.
The balm is een Amerikaans merk en online te bestellen. Zij inspireren zich op nude tinten gemengd met glitters. Als je een mooi Nude make-up je wilt aanbrengen die je daadwerkelijk ziet dan is The balm echt iets voor jou. Nude zelf is heel neutraal en zie je bijna niet als je het op hebt. Daarom kies ik zelf altijd voor iets met een glittertje erin.. maar ja I like to sparle:)

(nep)Leren Jacket
Jullie weten het al. ik draag zelf liever geen echt leer, ik ben heel erg diervriendelijk en anno 2017 bestaan er zoveel mooie alternatieven waarbij dierenleed voorkomen wordt, Bij Zalando hebben ze hele gave jasjes. Je moet wel altijd even opletten hoe dik of dun zo’n jasje is. Voor de zomer kun je gaan voor de meest lichte variant. Daarnaast heb je natuurlijk een iets dikker Jack voor de herfst en ja voor de winter moet je denk ik geen lerenjas willen in Nederland. Brr veel te koud.

Boots:
Heerlijk om laarzen te dragen, of dit nou onder een legging jurk of rok is… Everyday its bootsday! Zelf ben ik gek op Sendra boots. Die zijn echt nog van mijn schooltijd. Ik had er in die tijd nooit genoeg geld voor en ik wilde ze zooo graag! Nu  heb ik ze zelf ook en ik draag ze al jaren. Deze laarzen zijn niet kapot te krijgen en deze boots maken je outfit helemaal compleet.
Sendra Boots

Nude jurkjes nude inspiratie
Kom eens een keer uit je comfortzone en ga eens voor nude ipv zwart als je voor eentopje kiest. Ik zou niet zo snel nude dragen naar een festival, maar wel bijvoorbeeld naar een borrel, netwerk-event of bruiloft. En het leuke is iedere kleur past erbij zelfs groen:

kim kardashian nude top groene broek

Op deze foto draagt Kim Kardashian een Nude top met een groene shiny legging. Staat heel mooi!

Freya nude lingerie set
freya nude
En ook onder je kleding kun je het kantje of printje weglaten en eens gaan voor …. jawel nude.. Kies dan niet precies dezelfde huidskleur als je al hebt maar ga dan bijvoorbeeld voor iets meer of juist minder nude. Freya heeft een hele mooie collectie speciaal voor de grotere maten.

Interieur
Nude kan dus altijd en overal. Deze inspiratie foto kwam ik tegen bij Zenza. De kleuren komen in de buurt van huidskleur, maar net niet. Het is natuurlijk houtkleur en zilverig, maar alsnog als je deze items bij elkaar ziet dan staat het zeker voor Nude.

nude lampen zenza

Hoop dat je wat gehad hebt aan mijn nude inspiratie blog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *